Kaip įdomiau pasakyti mylimajam, kad laukiesi?

Kaip įdomiau pasakyti mylimajam, kad laukiesi?

13. May 2012, 08:30

Dvi juostelės? Nėščia! Jeigu laukėte šios naujienos, ji, žinoma, nudžiugins. O jei ne, jaučiate šoką...Kaip bebūtų, reikia apie tai pranešti būsimo kūdikio tėčiui. Kaip geriau tai padaryti?

 

Fantazuok!

 

Jei tu įsitikinusi, kad naujiena apie kūdikį tavo partnerį pradžiugins, tuomet nė sekundės nedvejok. Naujiena apie tai, kad nuo šios akimirkos jūsų gyvenimas visiškai pasikeis, reikalauja pagarbos!

 

Paruošk savo mylimajam vakarienę prie žvakių šviesos arba suplanuok romantišką vakarą, kurio metu įteik jam dovaną – miniatiūrines kojinaites, vienoje iš kurių įdėk raštelį „Greitai tapsi tėčiu!“

 

Tačiau ne visi vyrai itin mėgsta romantiką. Tokiu atveju sugalvok ką nors įdomaus ar linksmo. Pavyzdžiui, vietoj vakarienės pateik jam ant lėkštutės nėštumo testą. Arba gali pakabinti ant durų užrašą „Prašau, būsimoji mamytė tavęs laukia“ arba „Mes turėsime mažylį“.

 

Nedaryk klaidų:

 

-Neskambink jam į darbą ir nepranešk, kad dabar jūs jau trise! Jei nekantrauji jam pranešti šią naujieną, o jis yra biure, kur visur bėgioja ir šnekasi jo kolegos, nenustebk, kai telefonu išgirsi kažką panašaus į „aha“ arba „taip, gerai“.

 

-Kvaila siųsti jam trumpąją žinutę, juk tokias naujienas geriau pranešti akis į akį.

 

Vyrų reakcija

 

Visiškai tikėtina, kad vietoj apsikabinimų ir bučinių susidursi su visiškai kitokia vyro reakcija. Net jei tavo partneris ir svajoja apie kūdikį, pirmoji reakcija gali būti: „O tu tuo tikra?!“

 

Nepyk ir nebark jo, juk tokias naujienas visada reikia „suvirškinti“!

 

Reikia laiko

 

Mažylio laukimas atneša ne tik džiaugsmą, bet kartais ir baimę. Iš pradžių tavo partneris gali ir nesugebėti išreikšti jausmų, juk jis gali iki galo ir nesuvokti, kiek rimti yra Tavo žodžiai.

 

Visiškai tikėtina, kad vyro galvoje sukasi įvairios mintys: O tai tinkamas metas? O kaip mūsų planai? Ar sugebėsiu duoti vaikui visa, kas reikalinga? Ir t.t.

 

Ateitis su vaikučiu tokia neaiški ir jos jau neįmanoma kontroliuoti. Spontaniškų ir laisvų poelgių galimybė gyvenant kartu su mažyliui apribota. Daugumai vyrų, o ir moterų, pradžioje reikia priprasti prie šios minties.

 

Išrink tinkamą vietą

 

Svarbu, kada, kaip ir kur nusprendei pasakyti šią naujieną savo mylimajam. Galbūt nuo to gali priklausyti jo reakcija.

 

Neatimk iš savęs galimybės emocionaliai išgyventi šią akimirką, todėl specialistai moteriai pataria gerai apgalvoti visus veiksmus.

 

Pavyzdžiui, nepasakok pradžioje apie šį įvykį geriausiai draugei ar giminėms. Juk būsimasis tėtis turi teisę apie tai sužinoti pirmas.

 

Leisk jam dalyvauti

 

Jau pirmomis dienomis svarbu leisti partneriui dalyvauti kūdikio laukime. Daugelis vyrų drovisi tame dalyvauti ir rodyti jausmus, tad reikia juos paskatinti.

 

Jei vyras pradžioje atsargus ir nedrįsta, reikia išsiaiškinti, kodėl jis taip elgiasi, bet neskubinkite jos ir duokite laiko.

 

Kai su vyru įsijautėte į būsimų tėvelių vaidmenį, praneškite apie tai artimiesiems. Ir nepamiršk apie tai pranešti ir savo darbdaviui.

 

O kaip Tu apie nėštumą pranešei savo mylimajam?

14. May 2012, 16:37

o musu istorija tokia,kad vyras (tada dar buvo tik vaikinas😀 )labai norejo jau vaikucio o as buvau griezta sakiau tik vestuviu nakty leisiu pradeti vaikuti taip ir buvo po menesio pasitikrinu testa (nes jau pati labai norejau leliuko) anksti ryte o jis neigiamas as i asaras vyras ramino guode sake nenorek is karto kad butu,dar po menesio vel pasitikrinu testa o jis teigiamas as vel i assaras bet jau is laimes verkiau,vyras tai buvo laimingas,bet juokas eme is manes sake tau neitiksi nepastojai verkei,pastoji ir verki,bet tai buvo laimes,dziausmo asaros tad tokia istorija😀

14. May 2012, 14:08

su pirmu nestumu ryte pasidariau testa parode dvi juosteles is kart begte pas busima vyra parodyt 😀 abu labai apsidziaugem ,o antru nestumu sokas buvo 😃

13. May 2012, 17:45

na, apie pirma nestuma suzinojau pirma, taciau buvau soke, paprasiau vyro, kad nueitu papirkt dar viena NT, negalejau patiket, jog laukiuos...antras NT parode teigiama rezultata, as verkiau, o vyras stipriai mane apkabino ir isbuciavo😉 o stai su antru vaikiuku as sokinejau iki lubu, o vyras prieme santuriau😉

13. May 2012, 14:21

Kad laukiuosi antro vaikucio, mano vyras taip pat pirmesnis uz mane suzinojo 😀 Pasidariau testa, o rezultata daviau jam pamatyti, as neziurejau. Buvo sioks toks sokas pradzioje, kai vyras pasake, kad antra kart busim teveliais 🤓|

13. May 2012, 13:06

Kaip tik sužinojo pirmiau, nei aš 😀 Ir buvo atvirkščiai, nepatikėjau aš, ir sumišau, o jis džiaugės 😀 Atvirkštinis variantas pas mus buvo 😀

13. May 2012, 13:02

Tiesiog žinojo apie vėluojančias mėnesines ir įtarimus, kad laukiuosi. Sunkiai patikėjom abu.

13. May 2012, 10:33

as per pirmaji nestuma paskambinau i darba,sakau reikia pasikalbeti-o jis sako tu laukiesi ?😃😃😃 nujaute 😀 O su dabartiniu nestumu,tai netikejo kol nepamate echoskope 😉

laurora laurora 13. May 2012, 10:13

as pranesiau sms, nes jis reise buvo, tad dar pora menesiu nebutu nieko zinojes. dziaugesi labai, nes laukem abudu tokios naujienos. gaila buvo tik to, kad apkabint manes negalejo.