Išasdino echoskopas

Išasdino echoskopas

27. Nov 2015, 15:42

Sveiki, skaičiuojame jau 9 nėštumo savaitę. Vaikiuko labai laukėme ir sulaukėme.  Nėštumo testas bei pirmasis vizitas pas gydytoją patvirtino žinią. Gydytoja patikrino echoskopu ir patvirtino, kad viskas klojasi gerai. Vakar buvau antrąjį kartą pas gydytoją ir ji patikrino echoskopu mane dar sykį. Viskas buvo matyti, vaikiuko šokis rankomis bei kojomis, bei plakanti širdelė. Gydytoja išmeravo vaikiuką ir praneš, kad vaikiukas per plotį atitinka matavimą, o per ilgį yra per ilgas net keliomis savaitėmis. Tada aš pasimečiau, nežinojau, ko klausti, ką sakyti, išsigandau. Grįžusi namo naršiau iškodama informacijos šia tema. Daug priskaičiau apie echoskopo rodmenis, bet daugiausiai radau informacijos, kad parodomas visas vaikiukas per mažas arba per didelis. Kitas mano vizitas po poros savaičių, bet kaip jas išlaukti. Ar viskas susitarkys? Galbūt kažkas susidūrė su panašiais nerimą keliančiais sunkumais?

Natele Natele 29. Nov 2015, 19:14

Dar tik 9 savaitėlė. Mano, kaip pagalvoju, nėštumo nematė iki 8 savaitės... Tik kai nusiuntė rimtesnės - vaginalinės echoskopoijos pasidaryt, buvo apie 9 savaites. O iki tol gydytoja nematė. Taip kad klaidų būna. O gal tikrai jūsų nėštumui daugiau savaičių ? Jei man neramu būtų, bandyčiai privačiai nueiti pas kokį geraiu išmanantį gydytoją. Šiaip echoskopas nėra labai tikslus dalykas. Man sūnaus svorį numatė virsš4 kg, o gimė 3,5 😀 - ne toks jau mažas skirtumas naujagimiui 😀. O dukrytė beveik savaite, kai darydavo eho, atsilikdavo pagal numatytą datą, bet viskas gerai.

28. Nov 2015, 09:13

Nesigazdinkit be reikalo 😀 man irgi buvo, kad kiekvienas daktaras sakė skirtingai. Irgi sakė, kad vaikas per didelis negu , kad reikia. Ir pradžioje vis nerimavau. Dabar 23 savaitė eina,jaučiames puikiai ir stengiuosi būti rami. Mergytė auga visgi kaip reikia. Viskas atitinka pagal savaitės. Taip, kad atsipalaiduokit ir laukit kito vizito 😀 🌷

LePukuota LePukuota 27. Nov 2015, 18:11

Jei neramu nueikit pas kitą gydytoją 🌷 mes kolkas augame diena į dieną.. mums jau 15 sav.