GINTARĖ: Įpusėjom! Taigi, kas pilvelyje gyvena?? :)

GINTARĖ: Įpusėjom! Taigi, kas pilvelyje gyvena?? :)

19. Jan 2014, 19:48

Sveikutės Mamukės ir MK,

Praėjo tik savaitė, o atrodo, jog visas mėnuo. Daug nutiko per šią savaitę. Tuoj pat jums viską papasakosiu... :) 

Grįžimas į darbą. Atostogos baigėsi. Praeitą pirmadienį turėjom lengvą ir greitą skrydį atgal į Londoną, į kitus savo namus. Labai pasiilgau savo mylimuko tetuko. Reikėjo daug apkabinimų ir bučkių, kad atstočiau ir jau gana vėlų vakarą leisčiau jam miegoti :)... Kita diena vis dar buvo laisva, tam buvo priežastis - echoskopas! Bet apie tai truputėlį vėliau. Palaikom intrigėlę ;). Trečiadienis - pirmoji darbo diena. Buvo gana sunki ir keista dienelė. Atrodė, kad darbe nebuvau ištisas savaites. Jaučiausi kaip pirmą dieną naujame darbe. Išsiblaškymas tadien mane žudė... Niekaip negalėjau susikaupti. Vis kokią klaidelę išraitydavau. Tikra vėpliukė. Ir tik savaitei einant į pabaigą susisgribau ir viską padariau puikiai, kaip ir ankščiau. Pagaliau grįžau į savo vėžes.

Atmintis. Labai nerimavau dėl savo nesusikaupimo,  tačiau tas praėjo. Kita bėdelė, paūmėjo mano atmintis. Anksčiau gera atmintimi taip pat nepasižymėjau, bet čia jau per daug. Galiu kai kuriuos dalykus pamiršti vos per keletą minučių. Taip pora kartų atsitiko priimant užsakymus iš klientų. Po to teko atsiprašinėti. Darbe nejuokais buvau įsiutusi ant savęs, sakau : " Gintare susikaupk!". Todėl dabar viską išsamiai užsirašinėju. Tai kur kas geriau. Kažkur girdėjau, kad nėštumo metu atmintis suprastėja. Ar jums taip būna mamytės? Gal reiktų atminčiai gerinti vitaminus pagerti?.. Esu šiek tiek sutrikusi.

Savijauta. Jautrumas grįžo. Vėl labai greitai susigraudinu ir raudu raudu raudu. Atrodo, kad žmonės negali man atsakyti truputėlį aukščiau pakeltu tonu arba tiesiog man nepritarti ( kalbu apie Kestuką, sesę ar mamą). O tada kai verkiu, viskas atrodo taip blogai, tada esu tokia nelaiminga. Nors kartais man visai nereikėtų bliauti ir dar po to kaltinti kitų, kad manęs nesupranta ( dabar net juokas ima) :). Tiesiog reikia suprasti, kad aš negaliu visada būti teisi.

Mes suprantam vienas kitą! Kalbu apie savo mažylį. Kai susinervinu arba verkiu ir liūdžiu, visada iš jo sulaukiu dėmesio. Pajuntu, kai tik man aprimus, vaikas į trasą paleidžia rankytes ir kojytes, tuo pasakydamas: " mamyte, nusiramink". O jau tada man užplūsta palengvėjimas ir atokvėpis, veide atsiranda šypsena. Taip būna visada. Tik žirniukas suspurda, ir mama visa patenkinta. Tarkim ir bedirbant, sustoju, ir jei leliukas sujuda, dingsta visi neramumai. Ne veltui užsiminiau apie neramumą dėl judesiukų. Tikrai keletą dienų vaikas mažai judėjo. Dieną gal tik keletą kartų ir prieš užmiegant pora judesiukų. Dabar vėl jaučiu daugiau burbuliukų pilvelyje, kartais jau ir stipresnių. Mane tetukas ramina, kai mažiukas mažai juda, sako: " Jis suspurda tik keletą kartų pranešdamas, kad jam viskas gerai ir jis dar turi labai daug vietos įsčiose..." Ištikrųjų, pagalvojus, jis dar toks laisvas ir nedidutis, palyginus su kūdikiu, kad jis gali plaukioti kur tik nori. Tas mane truputėlį truputėlį ramina :).

Šiandien išlydėjom tetuką į Lietuvėlę. Taip taip. Savaitė atostogų ir jam. Tikrai to nusipelnė, dirbo daug, ir Lietuvėlėj ištisus metus nebuvo. Tegu pailsi. Tik gaila be manęs ir mažylio. Nusprendėm, kad tai buvo paskutinės mūsų atostogos atskirai. Todėl man šiandien liūdna diena. Žinau, tai savanaudiška, bet kaip liūdna... Ryt bus geriau net neabejoju :). O tetukui linkim puikaus pasibūvimo šeimos ratelį. Bučkis! ;)

Echoskopas. Eisiu tiesiai. Pirmą sekundę pamačius savo vaikelį ekrane klausiu sesutės : " čia berniukas?". Ji sako taip! Taigi, turėsim čempioną, mūsų Sunytį!!! ;) man, kaip mamai, visada buvo svarbiausia, kad sveikas, bet širdelė irgi neapgavo. Jaučiau, kad bus berniukas. O jau tėtis, kad laimingas, nosį išrietęs veje vaje...:))) Be abejo šią džiugią naujieną iškart pranešiau būsimam seneliui, nes jis labai laukė anūkėlio, juk užaugino mergaites, visada aplink vien moterys. Dabar, apart, žentų, turės ir mažajį anūką, kurį galės mokyti, kaip įkalti vinį ar dažyti sienas...:) Taigi, sūneliui viskas gerai, matėm kaip greitai sukinėja galvytę ir daug daug juda. Jausmą, kai spurda, juda tavo vaikas neiškeičiau į nieką!!! :) Tai tiek šį kartelį. Iki kitos savaitės mielosios! Mėgaukimės! :)))

Būsima mamytė Gintarė!

20 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg 

20. Jan 2014, 21:53

Dėkis visoms 😉 🤗

20. Jan 2014, 20:20

Sveikinimai 🌷 😀

20. Jan 2014, 14:01

Sveikinimai didžiausi 😉

20. Jan 2014, 12:20 Elvyra25

Ačiū merginos 😉 dabar reikės varduką galvoti, nors minčių mažai. Tikėkimės atmintis grįš 😃

Krisliukas Krisliukas 20. Jan 2014, 10:21

kaip visada šiltas ir nuoširdus dienoraštukas 😀
sveikinu labai labai sužinojus, kad pilvelyje gyvena berniukas 😀

20. Jan 2014, 08:52

Sveika, Gintare, kaip visad, super blogiukas ir sveikinimai 🌷
man su atmintim taip pat tragedija 😃
ir dėl jautrumo, tas pats.. Kartais atrodo, kad nieks tavęs nesupranta, jauties tokia jau nuskraiusta.. O po to tik juokas ima iš tos situacijos 😀

gintarerei gintarerei 19. Jan 2014, 21:44

kaip grazu 😀 sveikinu su naujienomis. O del atminties, tai normalu, ir protingos knygos sako kad taip buna 2 trimestre, o ir man buvo pamenu, tai net juokas ima, kai atsiverciu darbo kalendoriu tu metu, tai 3 menesius visi lapai prirayti smulkiu darbeliu, nes viska pamirsdavau, o darbas atsakingas budavo ir taip nervindavo ta atmintis mane 😀 praeis 😉 kiekvieno trimestro savi vargai.

jaldija jaldija 19. Jan 2014, 21:14

🌷🌷🌷

19. Jan 2014, 20:25

Na, reiškia, normalu 😃

19. Jan 2014, 20:17

Man irgi blogai su atmintim 😃 Prieš pastojant labai ja nesiskundžiau, bet dabar tai košmaras!