Gintarė: Labai noriu pastoti!

Gintarė: Labai noriu pastoti!

23. Nov 2011, 07:00

Jei ir Tu turi klausimų, rašyk "Mamyčių klubo" narius konsultuojantiems specialistams el. paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Gintarė:

 

Sveiki, niekaip negaliu pastoti. Nežinau, ką daryti, mano menstruacijų ciklas labai nereguliarus: 1 mėnuo, o būna, kad 2, 3 mėnesius nėra mėnesinių. Kodėl ciklas toks nereguliarus? Kreipiausi į gydytojus, niekas negali pasakyti, kodėl negaliu pastoti. Nerandame priežasčių. Labai norime turėti mažylį. Ką galėtumėte patarti?

 

Konsultuoja klinikos "Motina ir vaikas" gydytoja ginekologė-akušerė Raimonda Sinkevičienė:

 

Reikalinga išsitirti skydliaukės ir lytinius hormonus. Be to, norint pastoti, būtina susireguliuoti mėnesinių ciklą hormoniniais preparatais, nes kitaip bus sunku pastoti dėl anovuliacijos.

 

Patariame kreiptis į vaisingumo specialistus. Klinikoje „Motina ir vaikas“ pirma konsultacija su gydytoju ginekologu dėl vaisingumo problemų yra nemokama.

 

Sėkmės.

 


www.motinairvaikas.lt

 

 

1

24. Nov 2011, 12:05

sutinku su svistulka, nes visu pirma reikia issiaiskint, ar menesiniu nera del nevykstancios ovuliacijos, ar tiesiog del kokiu kt priezasciu (nuovargio, streso ir pan.)....mano atveju, kai norejau susilaukt 2 vaikelio, menesines buvo nereguliarios, keleta men. uztrukau, kol sureguliavom, tada su ginekologe aiskinomes, ar vyxta ovuliacija, taciau pastaruoju klausimu beveik 99% ginekologu nenori uzsiimt, kadangi tave reiketu dazniau apziuret (man tekdavo po 2-3k per sav eit) 😉 ir, zinoma, gerai straipsnyje aprasyta tyrimas del skydliaukes, irgi dare😉 linkiu sekmes, ir kuo greiciau pastot bei susilaukt savo issvajoto angeliuko😉

23. Nov 2011, 13:03

o va man atvirksciai nebuvo menesiniu net tris menesius ir kazkaip pastojau,sake daktare kad taip buna