IKI ŠIO VAKARO dalyvauk projekte "Partneris ir jo vaidmuo gimdyme"

IKI ŠIO VAKARO dalyvauk projekte "Partneris ir jo vaidmuo gimdyme"

30. Sep 2014, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubas pradeda naują projektą, kurio metu bus ir konkursas, ir diskusijos, ir specialistų komentarai. Visa tai bus skirta vienai temai - partneris ir gimdymas. O tu lankei su savo vyru/parneriu nėšiųjų/gimdymo kursus? O gal manai, kad vyrui gimdyme ne vieta? Mums įdomi tavo nuomonė - pasidalink savo patirtimi konkurse ir diskusijose. 

20140728090459-58197.jpg

Specialistai teigia, kad vyras vaidina svarbų vaidmenį gimdymo procese - jis teikia tiek fizinę, tiek emocinę paramą. Nors yra manančių, kad vyrams ne vieta būti gimdykloje. Kaip ten bebūtų, tėtis turėtų būti bent kūdikio gimimo akimirką. Tiek jam, tiek moteriai tai labai svarbu. Apie tai ir pakalbėsime šiame projekte.

20140826142737-44770.jpg

Partnerio buvimas gimdyme: UŽ ar PRIEŠ 

Kviečiame dalintis nuomone ir patirtimi tiek būsimas, tiek esamas mamas, žinoma, ir tėčius!

Kaip žinia, kiekvienas turime savo tiesą. Mes nieko jums nesiruošiame piršti ar sakyti, kas teisinga, kas ne. Kiekvienas sprendžia pats. Mūsų užduotis - apibendrinti turimą informaciją ir išklausyti jūsų patirtį.

O ji bus, neabejojame - emocionali, įkvepianti.

Projekto metu kviesime jus dalyvauti aktualiose diskusijoje, galėsite laimėti puikius prizus, sužinosite įvairių specialistų nuomones ir atsakymus į jums rūpimus klausimus.

Parašyti savo blogą galėsite tiek laisva forma, tiek atsakydami į klausimus, kaip jums patogiau. O jeigu blogą norės parašyti jūsų vyras, būsimas ar esamas vaikučio tėtis, ir pasidalins savo nuomone/išreikš savo požiūrį nors keliais sakiniais apie tai - bus apskritai puiku.

Bloge parašykite:

- Kokios nuomonės laikosi jūsų šeima - ar partneriui reikia dalyvauti gimdyme ar ne? Parašykite pliusus ir minusus vieno ar kito sprendimo.

-Kaip emociškai ruošiasi ar ruošėsi vaikučio tėtis: ar lankėsi su tavim pas gydytoją, gal kartu buvo echoskopijos metu, ar kartu rinkote vardą ir pan. Gal pastebėjai kokių nors pokyčių vyro asmenybėje, laukiantis vaikučio. Paklausk jo, kaip jis jautėsi :)

- Ar tavo patneris lankėsi (gal dar planuoja) kartu su tavimi gimdymo pasiruošimo kursuose? Jei taip, kodėl jis priėmė vienokį ar kitokį sprendimą? Jei lankėtės kartu, ar buvo verta - papasakok apie tai.

- Kaip fiziškai tėtis ruošėsi susitikimui su kūdikiu: gal baigė namie remontą, gal pats ką nors pirko vaikučiui (lovelę, vežimėlį) ir pan.

-Kokia buvo pirmasis vyro susitikimas su sūnumi/dukra? Ką jis jautė?

Drąsiai dalinkis savo emocijomis, jausmais ir, žinoma, nuotraukomis iš savo šeimos albumo!

BLOGŲ LAUKIAME IKI RUGSĖJO 30 DIENOS (IMTINAI)!

20140826142751-28705.jpg

Kaip atsiųsti blogą:

  • prisijunk prie MK portalo, įeik į savo profilį ir spausk "Pridėk straipsnį" 
  • parašyk tekstą ir įkelk nuotraukas (Browse - pagrindinė foto, o paspaudus virš teksto laukelio esantį mygtuką įkelsi likusias nuotraukas į tekstą)
  • išsirink rubrikas NĖŠTUMAS ir žymą GIMDYMAS 
  • spausk IŠSAUGOTI ir tavo blogas po kelių minučių pasirodys portale 

PRIZINIS FONDAS

Pagrindinis prizas

Huggies® Newborn  

Sauskelnės naujagimiui su drėgmės indikatoriumi ir specialia kišenėle 

20140826142813-92711.jpg

Huggies® pristato patobulintas sauskelnes naujagimiams!

Mažyliui, kuris tik išvydo pasaulį, būtina ypatinga priežiūra, rūpestis ir švelnumas. Kasdien mūsų laukia siurprizai vaiko vystymosi procese, todėl specialios sauskelnės naujagimiams Huggies® Newborn – tokios patogios, švelnios ir minkštos, turinčios unikalias savybes – drėgmės indikatorių ir kišenėlę, kuri saugo nuo pratekėjimų.

Specialus drėgmės indikatorius sauskelnėse Huggies® Newborn nusidažo žalsva spalva, kai sauskelnės sušlampa ir metas jas keisti! Naujagimiui ypač svarbu likti sausam. 

Speciali kišenėlė vidininiame sluoksnyje apsaugo nuo skystų išmatų nutekėjimo nugaros srityje.

Naujose Huggies® Newborn – nauji, patobulinti lipdukai! Jie tvirtinami visame sauskelnių paviršiuje, tai padeda joms geriau prigulti prie mažylio kūnelio; be to, galima reguliuoti jų dydį, atsižvelgiant į mažojo pilvuko dydį.

Huggies® Newborn sukurtos iš unikalių, minkštų, „kvėpuojančių“ medžiagų.

Išorinis sauskelnių sluoksnis yra iš 100% medvilnės, kurios dėka jos ypatingai tampa švelnios ir minkštos.

Papildomi prizai

NUK FIRST CHOICE Disney mokomasis buteliukas ir NUK kramtukai

www.nuk-baby.lt


20140603123839-21519.jpg

Nuotrauka iliustratyvinė

 

  •     Minkštas silikonas yra malonus paliesti ir sandarus
  •     „NUK Anti-Colic AIR SYSTEM“ subalansuoja buteliuke esantį vakuumą, padeda išvengti pilvo dieglių sukelto nemalonaus pojūčio, kai geriant prisiryjama oro.
  •     Buteliuko rankenos nusagstytos slydimą stabdančiais gauburėliais ir yra pritaikytos vaiko rankytėms.
  •     NUK FIRST CHOICE buteliukas – tai patikrintas ir išbandytas buteliukas itin plačiu kakleliu, užsukamu žiedu, sandarinančiu ir apsauginiu dangteliu. Visas dalis paprasta išrinkti, o buteliuką išvalyti ir jame ruošti maistą.
  •     Buteliukas pagamintas iš polipropileno (PP) be jokių kenksmingų medžiagų, yra labai lengvas, tvirtas ir tinkamas laikyti šaldiklyje
  •     Populiarūs Mikės Pūkuotuko motyvai iš „NUK Disney“ kolekcijos

    Ir, be abejo, buteliukai tinkamas naudoti kartu su visais kitais NUK FIRST CHOICE gaminiais.

Mothercare smėlinukas!

20140127151253-69433.jpg

SĖKMĖS!