Ar reikalinga fotosesija nėštumo metu?

Ar reikalinga fotosesija nėštumo metu?

30. Jul 2013, 10:06 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Paskutiniuoju metu daugelis būsimų mamyčių naudojasi profesionalių fotografų paslaugomis ir nori įamžinti šį nuostabų laikotarpį.

Šiandien norime sužinoti, ar jūs turėjote, o gal dar planuojate fotosesiją nėštumo metu (kartu su būsimu tėveliu ar be jo?)?

Pasinaudosite profesionalaus fotografo paslaugomis ar fotosesija bus namų sąlygomis?

Kokiame nėštumo mėnesyje planuojate/suplanavote fotosesiją?

Kuo tau fotografavimas nėštumo metu toks svarbus? Kokia buvo būsimo tėvelio reakcija, nuomonė? Ar jis dalyvavo/ketina dalyvauti?

Jeigu Tu dabar laukiesi mažylio ir jau turėjai panašią fotosesiją, pasidalink tuo su mumis, savo įspūdžiais ir patark ką nors toms mamytėms, kurios dar tik planuoja – ar verta ryžtis šiam žingsniui?

pypse pypse 30. Jul 2013, 15:11

nėštukė labai graži pradžioje, o paskui su pernokusiu arbūzų, netinkama foto nes jau nebegraži😀 nu gal ir netaip reikėjo suprasti😀 aš norėčiau gražios fotosesijos gamtoje su nepliku pilvu, su šeima ir pilvūzu. su pirmu neturėjau, tik buitinius pasifotografavimus žiemą. o dabar dar neapsiprendžiau. bet labiau norėčiau su gimusiu šeimos fotosesijos. ir kadangi šiek tiek suvalkietiško kraujo turiu, tai pvz per krikštynas (nes aš už ankstyvą krikštą). taip ir su pirmuoju. per krikštynas 3 mėn. turėjome šeimos fotosesiją😀

30. Jul 2013, 14:49

as tik UZ tokias fotosesijas, isiamzinau su pirmu ir antru nestumu😀 dabar kai pasiziuriu, smagu prisimint kaip atrodziau, netgi gailiuos, kad nesifotografavau daugiau....pritariu aantaite, jog nestukes lb grazios, jos tiesiog skledzia neapsakoma siluma, moteriskuma ....tik, zinoma, reikia apsitart del tokiu fotosesiju su fotografais, kas ir kaip, kad nebutu nesusipratimu😉 pati db fotografuoju ir vis laukiu kada kokia nestuke nores isiamzint😀

30. Jul 2013, 11:58

tik uz tai 😀 juk tai labai grazu 😀 ir mes taip pat turim tokia grazia fotosesija 😀

30. Jul 2013, 11:49

Man tai pirmas laukimas. Ir fotosesijai mintis kribždėjo nuo pat pirmų akimirkų. Todėl vos tik pilvukas pasirodė didelis ir aiškus 7 mėnesį pasidariau profesionalią fotosesiją. Tiesa, man pasisekė nes fotografė - giminė, todėl nei pozuojant nei derinant fotosesijos temą jokių klausimų abejonių ar nesusipratimų nebuvo. Manau nėštumas ir vaikelio laukimas yra magiškas dalykas, kuris turėtų būti įamžintas, ir žinoma kiekvienai šeimai pagal galimybes. Aš mėgstu kai vyras fotografuoja dar ir dabar vis augantį pilvuką, kad ir mobiliu telefonu. Bet užfiksuota magija lieka visam gyvenimui.

30. Jul 2013, 10:50

Su pirmu nestumu nesiryzau... atrode, kad mano nuomones fotosesijos metu niekas neklausys, o lieps tik pozuoti taip kaip fotografu reikia. Apnuoginti savo kuno, kazkaip nesinorejo, nes matomai gedijausi. o nuotraukyciu norejosi... bet tiap ir liko tik norai... su antru nestumu as tvirtai jau zinojau kad noriu, ir ryzausi. Viskas vyko tikrai ne taip kaip as pries tai galvojau. Fotografas issiklausinejo, kaip ko as noriu, paise mano lukescius. fotosesija vyko fotostudijoje, o nestumui buvo 8 menesiai. Tevelis musu dalyvavo minimaliai, buvo panaudotos tik jo rankytes, nes jis labai nemegsta fotografuotis, nors nestukes fotosesijai pritare. Vienintelis minusas buvo tas, kad po 1,5 valandos trukusios fotosesijos jauciausi labai pavargusi, nes daug stoveti reikejo, ir vakare nugaryte dave jau apie save zinoti... Bet uztat dabar labai dziaugiuosi, kad nors vieno laukimo akimirkas patikejome profesionaliam fotografui.