Ar patenkintos nėštumą prižiūrinčia ginekologe?

Ar patenkintos nėštumą prižiūrinčia ginekologe?

27. Mar 2012, 09:00

 

Sveikos, mano istorija tokia...

 

Išvažiavau pastojusi į Norvegiją, žinojau apie vaikelį tik iš testo. Gįžau, jau buvo 13 savaičių, nuėjau pas gydytoją, apžiūrėjo ultragarsu, pasakė laika, paėmė šlapimo ir kraujo tyrimus.

 

Per kitą konsultaciją tik paklausinėjo apie genetines ligas ir viskas. Atliko neseniai echoskopiją, davė apžiūros lapą ir liepė kažkur įklijuoti, o tai turi duoti gydytoja, bet man nedavė nieko... Tad norėjau paklausti, gal aš tik perdedu, bet galbūt į mane pro prirštus žiūri ir ne viską atlieka, kas būtina?

 

Pasidalinkit patirtimi.

 

Gelmina (sexdictator)

 

Štai kelios mamytės forume dalinasi patirtimi ir patarimais:

 

Jurgita (astripaprika):

 

Užsienyje jie kitaip žiūri į nėščiąsias ir visos susiduria su tom problemom. Mano draugė UK gyvena, tai 4 savaites laukė šlapimo tyrimų atsakymo, taigi, manęs tai nestebina. O kalbant apie Lietuvą, tai čia visos pripratintos gaut į kišenę, tada ir prižiūri. Kai duodu, tai gydytoja kaip šilta vilna, kai neduodu, tai va net buvo pamiršusi į atostogas išleist. Bet kai turiu akušerę tetą, tai sužinojau, kas reikalinga padaryt ir nuėjusi pas ginekologę, pasiteirauju, ar dar ne laikas vienus ar kitus tyrimus atlikt.

 

Kristina (armane):

 

Sveikos, mamytės. As savo ginekologe negaliu skųstis. Aš 3 mėnesių nėštumo išvaziavau į DK, grįžau tik 7 nėštumo mėnesį, nuėjau pas gydytoją, ji man iškart atliko visus tyrimus, buvau prižiūrima taip, kaip reikia. O kartais atrodė, kad net per daug, nors visas nėštumas buvo normalus. Jei man kildavo kokių nors klausimų ar neramumų, galėdavau skambint jai ir dieną, ir naktį...ir nebuvau davusi nė cento..

 

Boja (Vejavaike):

 

Sveikos, aš laukiuosi ir lankausi pas ginekologę pusiau privačioje klinikoje. Pradžioje, kai ėjau į pirmą apžiūrą, buvau labai patenkinta, nes mano ginekologė buvo labai miela, taip pat besilaukiamti. Bet po to ji išėjo į dekretines atostogas ir mane perrašė pas kitą gydytoją. Ji rusakalbė, prastai kalba lietuviškai. Man šiek tiek baisu, nes tai mano pirmas gimdymas, o aš nelabai suprantu, ką ji man aiškina laužyta lietuvių kalba....

 

Ši tema yra forume, tad galite dalintis toliau patirtimi arba forume, arba čia, komentaruose.

 

27. Mar 2012, 10:20

mano gydytoja taip pat puiki,viska atlieka gerai,viska papasakoja,graziai bendrauja😀 man net nekyla minties kazka kazkam duoti,gal todel mane ir supa vien geri gydytojai?😀

27. Mar 2012, 10:01

nu as savo ginekologe labai patenkinta,priziuri tikrai nuostabiai,rupinasi,ir jei i kisene nedaviau,o ji vistiek mane puikiai priziuri,tokiam zmogui ir geram gydytojui tikrai nupirksiu koki skanu torta ir kavos.