Apvalus 30-tukas :)

Apvalus 30-tukas :)

25. Oct 2013, 18:34

Kopūstas.Tavo vaikelis yra beveik 40cm ūgio ir sveria apie 1kg 300g - kaip nemaža kopūsto galva. Dabar jį supa nepilnas litras vaisiaus vandenų,tačiau laikui bėgant jų tūris mažės,nes vaikelis užims vis daugiau vietos gimdoje. Mažasis įsčių gyventojas  jau skiria šviesą nuo tamsos ir gali  sekti judantį šviesos šaltinį. 

Šiomis dienomis gali jaustis nuvargusi,ypač jai nesiseka gerai išsimiegoti naktį. Be to,gali jaustis nerangi,ir tai visiškai suprantama. Ką jau ką,bet gerai išsimiegoti man atrodo kaip neįmanoma misija. Bernužėlis atrodo visą naktį talžo mano šonus. Guliu ant vieno šono,tai jam tą patį šoną būtina apspardyt. Apsiverčiu ant kito,tai ir jis neatsilieka. Ant nugaros gulint dusina,tad tenka dalį nakties prasėdėti. O belaukiant kol nurims,naršau internete :) Taip prasispardęs dalį nakties,atrodo,kad miega iki pietų,nes tik nuo pietų mano pilvelyje prasideda šokiai.

 Labiausiai mane neramina nugaros skausmai. Draugė davė specialų diržą,bet jau po kelių valandų neiškentusi jį nusiemiau. Na net nežynau,netinka jis man. O gal tereikia prie jo priprasti. Kadangi vyras išvykęs,tai man tenka vesti sūnų į darželį,ir tai sukelia dar didesnį nugaros skausmą ir bendrą nuovargį. Sloga ir kosulys nuolatinis mano palidovas,o kietėjantis pilvukas vis dažniau mane aplanko. 

Pilvukas auga valandomis,tad tikiuosi gryžęs vyras labai neišsigąs :)

 

 

pypse pypse 26. Oct 2013, 20:47

sorry už klaidas😉

pypse pypse 26. Oct 2013, 20:46

Žinok, aš net nežinau kaip į tą tv papuoliau, tiesiog vieną dieną paskambino Eglė. Aš net nežinau, kokie buvo pažadai. bet ir šiaip😀 būtų nesąmonė jeigu tipo aš pasakau ko noriu tą ir gaunu ir dar visokius metinisu abonimentus pvz😀 tas vienas akrtas baseine buvo dovana 😀 ačiū ir už tai kiek gaunu. tkrai su kaupu.

26. Oct 2013, 20:13

o tai mk neapmoka? nes pamenu kai rinko nestuke buvo pasakyta kad viskuom aprupins.

pypse pypse 26. Oct 2013, 14:08

Vieną kartą tik buvau, kai filmavausi. gan brangiai kainuoja jei lankyti nuolat. Nutariau baseino atsisakyti, ir pinigėlius geriau skirti gindyti padėsiančiam personalui

25. Oct 2013, 20:12

O tai mažylije nelankysi kai karta rode MK ?

pypse pypse 25. Oct 2013, 19:39

aš ir žadėjau lankyti baseinuką, bet nerandu tam laiko😀 ir kartu nieko neveikiu. šiandien parduotuvėje buvo akcijų diena, tai užtrukau 4 valandas.,.. pradėjau Kalėdų dovanas kaupti😀 kad paskui mano vyresnėlis neliktų be dovanėlių😀

25. Oct 2013, 19:20 pypse

Slogos vis niekaip neišsigydau.ardodo jau tik baigias,ir še tau vaikas gryžta iš darželio sloguodamas ar kosidamas tai man ji labai greit persiduoda.o ta dirba kuri man dave ir yra apecialus kad prilaikytu pilvuką.dejausi gulint kaip ir rodė,bet netinka jis man... nepatogu.su pirmuoju vaiku jokiu problemu su nugara nebuvo o dabar dejuoju kas diena.gine leido lankyti nestukiu baseina,tai laukiu kol vyras gryš,nes užsiemimai vyksta vakare.o baseinas tai isties labai malonus ir geras dalykas,nes su sunum kai lankiau tai taip nuramindavo,atpalaiduodavo 😀

pypse pypse 25. Oct 2013, 19:13

Svarbiausia tavo tikros emocijos.

Pilvas gražuolis😀

o sloga ir kosulys čia kaip būdinga laukimui, ar tieisog tu niekaip neišsigydai? didelė apkrova nugarai, ko gero padėt turėtų gerai pritaikytas diržiukas. gal blogai jį užsidedi? aš kai pirkau ortopedijoje prieš 4 metus, tai man parodė kaip užsidėt. visai neatsimenu gulint stovint ar pan jį reikia dėtis... man tai padėdavo. dabar tokio daikto nereik. tfiu tfiu. nieka neskauda.tik imu labai tingėti keltis rytais.

25. Oct 2013, 18:54

Nemoku aš poemu rašyti,supilu viską į kruva ir gerai (nors nelabai),tad labai nepykit už tokį rašymo stilių 😀