32 nėštumo savaitė. Plūstelėjo prisiminimai

32 nėštumo savaitė. Plūstelėjo prisiminimai

23. Aug 2011, 00:00

Sveikos, mielosios. Štai jau žengiam į 32 nėštumo savaitę. Iki gimdymo termino beliko 63 dienos. Pilvukas vis didėja, net vyras užsiminė, kaip jau padidėjo.

 

Jau ir jaučiu šiek tiek diskomfortą. Kai reikia pasilenkti, jau nebelabai galiu. Jau reikia pritūpti. Bet kai laukiausi Aistės, batus vistiek sugebėjau susirišti:)

 

Kūdikėlis vis dar sukasi, vadinas, dar galvutė neįsistatė, bet dar laiko yra. Tik va mano šlapimo pūslė kenčia nuo vaikelio spyrio:) Bet kai jau spardosi, tai pilvas kaip šaltiena sudreba:). Ot radau palyginimą, net pačiai juokas suėmė:)

 

Žurnaliuke skaičiau, kad 32 nėštumo savaitę vaikelis pradeda kvėpuoti savarankiškai. Vis labiau išsilygina odos raukšlės. Manoma, kad nuo šiol vaikelis  sapnuoja. Nors man pačiai sunku patikėti, ką Jis galėtų sapnuoti:)

 

Žinokit, jau man norisi "sukti lizdą". Iš tikrųjų dar anksti, bet po truputį galima ruoštis. Nors dar spintos naujos neatvežė, bet jau pasiruošiau rūbelius, kuriuos vešiuosi į ligoninę. Aišku, krepšio dar nesusidėjau, bet pagalvojau, kad rūbeliai jau spintelės šone gali stovėt ir tuo pačiu žinosiu, ko reikia iš rūbelių.

 

Atsirinkau iš Aistutės rūbelių, dar kelis nusipirkau:) Kai žiūrėjau į juos, kokie man mažiukai:) O kol aš atrinkinėjau buvusuis Aistės rūbelius, ji matuodavosi. Susimąsčiau, oi kaip Ji man greitai užaugo. Juk, atrodo, neseniai laikiau mažytę, o dabar jau tokia didelė. Pagalvoju, galėtų kartais laikas ir sustoti...

Vieną dieną parduotuvėje laukėme eilėje, o priekyje buvo leliukas. Tai Aistė sako: "lialai apapa daro". Sakau, neik taip arti, bet berniuko mama leido. Tai žiūrėjo vaikas. Vyrui sakau: "Kaži, kaip Ji reaguos į sesutės atsiradimą".

 

Dukrelė - tikra šaunuolė, jau nebesiblaško naujam kambary, miega gražiai. Nebežadina manęs, tik va atsikeliu, kai reikia eiti į tualetą, tada pažiūriu, ar nereikia užkloti... Galiu sakyt, kad vaikas greitai apsiprato:)

 

Atsimenate, kai sakiau, kad orchidėja jau pražydėjo, kai sužinojau, kad esu nėščia? Tai va tebežydi, nors savaitę nežydėjo, kai nukrito žiedukai iš vieno kotelio, o iš kitų dar nebuvo prasiskleidę. Na, matysim iki kada žydės mano gėlelė:)

 

Sakau iki sekančio dienoraščio.

Giedrė.

23. Aug 2011, 20:04

🌷

23. Aug 2011, 18:37

Kaip visada, malonu skaityti, kaip tau sekasi 😀 🌷 Ir labai graži pagrindinė foto 😀 👍

23. Aug 2011, 14:57

Šaunuolė mergytė 😀 Linkim ir likusių lengvų nėštukės dienelių 😀 🤗 🌷 🌷 🌷

23. Aug 2011, 13:01

aciu mamytes 😘

sun sun 23. Aug 2011, 12:18

🌷

23. Aug 2011, 12:11

SĖKMĖS Giedre tau toliau 👍

23. Aug 2011, 11:30

O mūsų vaikis ne tik, kad mūsų kambary miega, nes nėra sąlygų perkraustyti, bet ir su mumis ☹

23. Aug 2011, 11:29

Miela skaityti. Turbūt kiekviena mama, paskaito ir norėtų tos būsenos, lauktis vėl mažiuką turėti ant rankų. Deja man ir kaip kitoms belieka paskaityti, padūsauti ir . .. . laukti geresnių laikų 😉 😃
Jau nebetiek ir daug tau beliko 😉

23. Aug 2011, 10:27

sis tavo pasakojimas ypatingai dvelkia siluma 😀😀

Krisliukas Krisliukas 23. Aug 2011, 10:00

kaip gerai, kad tavo mergytė jau atskiram kambary miega
mane irgi apėmė lizdo sukimo sindromas, labai norisi namuose daug ką pakeist 😀 reikės ir vaikų rūbelius peržiūrėt, nes jie buvo neutralūs..tiks ir mergytei 😀

vaidlina vaidlina 23. Aug 2011, 09:00

Šaunuolė tu, Giedre. Dukrytė labai gražutė - negaliu atsižiūrėti.

Atsimenu, kai aš atrinkinėjau rūbelius antram vaikučiui, tai dukra irgi man ,,padėjo" - matavosi, dėjosi ant galvos kepurytes😀 o kai atsirado broliukas, labai gražiai su juo bendravo. Jam vis kartojo Stipiai stipiai myniu tave (stipriai stipriai myliu tave) ir parodydavo Liuks😃

Lengvų likusių laukimo savaitėlių😀

23. Aug 2011, 08:39

zivile tai nesnausk😀