32 nėštumo savaitė ir mezgimo manija

32 nėštumo savaitė ir mezgimo manija

07. Aug 2011, 00:00

 

Praėjo dar viena savaitėlė. Nenumaldomai artėja laikas, kada susitiksime su mažuoju spindulėliu, gyvenančiu mano pilvelyje. Kas rytą švelniais judesiais bestuksenančiu į pilvo sienas.

 

Vis sunkiau surasti miegojimo pozą, tokią, kuri netrukdytų kvėpuoti.

 

Dienos lekia labai greitai. Šią savaitę jaučiausi kažkaip blogai. Kiekvieną rytą pykino, nors sako, kad tai pirmasis nėštumo požymis, bet man jau artėja gimdymas. Dvi dienas skaudėjo galvą, tikriausiai dėl to kaltas šiek tiek pakilęs kraujospūdis.

 

Dabar ir jums galiu pasirodyti, ką nusimezgiau savo mažiukui parsivežti iš ligoninės. Megzdama aš atsipalaiduoju. Nugrimztu į svajones ir ateities planus. Dabar pradėjau megzti dukrytei suknelę, kai pabaigsiu būtinai pasirodysiu ir jums.

 

Antklodėlė

Pradedu pastebėti mažojo Domuko pomėgius. Jam labai patinka muzika. Vos išgirdęs ją ima šokti. Linguoja į visas puses ir kraipo galvytę.

 

Didžiąją panelę siunčia pas neuropatologą, kad ištirtų smegenų reives. Nelabai suprantu, kokia tai procedūra. Gal kuri mamytė yra su tuo susidūrusi? Per kelis mėnesius paaugo net penkis centimetrus.

Pijus priaugo ne tik ūgio, bet ir svorio. Jis dabar sveria vienu kilogramu mažiau nei sesutė. Jis labai judrus, todėl per daug svorio tikrai nepriaugs.

Gyvename įprastinį gyvenimą. Rytą keičia vakaras, vakarą - rytas. Lauksiu kitos savaitės.

 

IKI kito karto.

Su meile mamytė Inga

07. Aug 2011, 13:09

Laukiam mergytės, bet kas gims tas bus gerai, kad tik sveikas 😉

07. Aug 2011, 11:49

Graži antklodė 👍 Sėkmingo tolimesnio laukinmo 😉

Krisliukas Krisliukas 07. Aug 2011, 11:33

Inga, aš turbūt kažką praleidau, o jūs laukiat mergytės? lyg buvo užsifiksavę, kad berniuko 😀
šaunūs mezginėliai, čiupsiu ir aš virbalus į rankas 😃 tik dar ieškau modeliukų, ką gero numegzti