29 nėštumo savaitė. Gripas užpuolė mus

29 nėštumo savaitė. Gripas užpuolė mus

02. Aug 2011, 00:00

Sveikos. Žinokit, pas mus virusiukas saučia. Dviem dienom anksčiau sirgt pradėjo dukra - sloga ir kosulys. Šeštadienį su vyru atsikėlėm su užgulta nosimis. Tai ir mus kamuot pradėjo sloga.

 

Vyrui kažkaip lengviau, bet man sekmadienį savijauta bloga buvo. Akys kaito, toks jausmas, kad temperatūros turėčiau, pakvėpuot neįmanoma, kosulys, galva skauda, tai šaltis krėtė, tai jau prakaitas pila... Grįždama iš kaimo užsukau į vaistinę nusipirkti vaistukų. Žinau, kad negalima, bet, kai esu linkusi į bronhitą ir į plaučių uždegimą, tai nerizikavau. Nesinori antibiotikų.

 

Ir taip stengiuos naminiais vaistukais gydytis, tik vaistinėj pasakė, kad nėščiosiosiom čiobrelių arbatos negalima gert, tik liepžiedžių. Na, šiandien geriau tik pakosčiu ir dar sloga laikosi. Ar Jums teko gert vaistus nėštumo metu?

 

Šeštadienį užsisakėm spintą, tai per 30 darbo dienų pristatys. Kaip laukiu, nes galėsiu komodos stalčius atlaisvint mažyliukui. Kažkaip jau norisi sukti lizdą:) Žiūriu, anksčiau termino tik gimdo visos:) Na, matysim, kaip čia bus su mumis.

 

Buvau nustojusi nerti, nes siūlai pasibaigė. Tad tereikia siūlus nusipirkt ir toliau nersiu. Labai laukiu savo darbelio rezultato:) Kas beliko megztukui - nugaritę pabaigt nert, tik va priekis, rankoves nunert beliko ir megztukas užbaigtas. Paskui kepurytė... tik nežinau ar daryt, kaip schemutėje forma yra nurodyta, ar kitokią daryt su rageliais. Va čia neapsisprendžiu:) Nes minėjau, kad raštas bus, kaip schemoje, bet darysiu savaip.

 

Mums jau 29 savaitė. Kaulų skausmas ir vaikščiojimas į tualetą tebekankina. Kai buvo arbūzo akcija, privalgiau arbūzo vakare....tai naktį su tualetu atsiskirt negalėjau:)

 

Pastebėjau, kai atsiguliu ant nugaros, mažylis kad spardosi, tik nusisuku ant šono - sustoja. Vėl ant nugaros vėl spardosi:) Vieną dieną pilvas įdomios formos buvo. Toks mažas apvalumas išryškėjo tik va arba galvytė, arba užpakaliukas buvo.

 

Aistutė kažkaip šią savaitę pilvuką glostė, net nustebau. Bet abejoju, kad suprastų, kad lialia gyvena. Pasakau, kad ten gyvena, ji tik pažiūri į mane ir sako ,,bamba čia" :)

 

Minėjau, kad pas mus buvo atvykęs kamuolys "Varom už Lietuvą". Kol pirkau anytai gėlių Onutės proga, tai pavyko šiek tiek pasitikti juos.

Sustojo prie mažosios IKI parduotuvės ir uždavė klausimus, vienas iš jų buvo toks: koks Sabonio ūgis? Tai mergaitė atsakė. Tai tie, kas  atsakė teisingai į klausimus, galėjo mest kamuolį į krepšį. Ir tik vienas iš jų bilietą laimėjo.

O paskui jie žygiavo į Pamarį, ten pasitiko juos koncertas. Bet mes jau nedalyvavom, išvažiavom sveikint anytą.

 

Tai va dar viena savaitė prabėgo. Štai ir rugpjūtis, tad atsidžiaukime paskutiniu vasaros mėnesiu.

 

Giedrė.

02. Aug 2011, 19:28

megensim laikytis, bet dar liga nepaleidzia musu

02. Aug 2011, 16:03

Sveikatos😀 mano vyriskis siandien is darbo anksciau issiprase ir su savo broliais i mazeikius is siauliu isvyko,kad sudalyvautu sioj akcijoj "varom uz lietuva". 😀

Krisliukas Krisliukas 02. Aug 2011, 11:19

Giedre, laikykis, nesirk 🌷

02. Aug 2011, 10:57

vajei vajei, laikykis Giedre ir nebesirk, dabar tau geriausias vaistas arbatos, tai pagaliau sulauksi savo išsvajotos spintos 👍

02. Aug 2011, 09:57

🎉 😃 👍