Vaikų gimtadienis fotostudijoje? Kodėl gi ne

Vaikų gimtadienis fotostudijoje? Kodėl gi ne

21. May 2019, 09:09 Mamkyte Mamkyte

Mažų princesių svajonių šventė! Būtent taip galėčiau apibūdinti ketvirtąjį projekto „Kur švęsti vaikų šventes“ testavimo renginį, kuris įvyko fotostudijoje 7 WALLS Studio. Šiuo projektu projekto iniciatorė dviejų vaikų mam tinklaraštininkė Mamkytė siekia parodyti ne tik įdomias, gal kiek netradicines vaikų švenčių vietas, bet ir šventėms skirtas įdomias paslaugas. Dėl to ši šventė buvo unikali tuo, kad joje mergytės galėjo tapti ne tik žavingomis princesėmis, sudalyvauti fotosesijoje su įspūdingo grožio suknelėmis, bet ir padūkti siautulingame pižamų vakarėlyje su linksma animatore iš "Gyvi žaislai“. 


Vaikų gimtadienis fotostudijoje?

Tokia mintis mamoms turbūt kyla ne dažnai, kai ieško vaikų švenčių vietos. O ir studijos dažniausiai nėra 100 proc. tam pritaikytos, bet pasistengus – pritaikyti, kaip ir bet kurią kitą vietą, galima. "7WALLS" studiją sudaro dvi salės, kurias galima nuomoti kartu arba atskirai. Abiejose dominuoja prabangus klasikinis interjeras, daug fotosienų, ties kuriomis galima išgauti vis kitos stilistikos fotografijas, taip pat daug įvairių rekvizitų, aksesuarų.

Didžiojoje studijoje yra keletas WOW sprendimų, kurie švenčių metu neabejotinai patrauks vaikų dėmesį – tai krištolinis sietynas, ant kurio vaikai gali užsikabinti bei efektingos gėlėmis dekoruotos supynės-ratas (šias supynes galima atskirai užsisakyti savo šventėms ar fotosesijoms ir už studijos ribų), dekoratyvi vonia.

Fotostudija, kaip gimtadienio vieta patiks mergytėms, kurios mėgsta puoštis, maivytis, fotografuotis, tačiau, daugelis mamų atkreipė dėmesį, kad vieta būtų tinkamesnė vyresnėms mergytėms ir paauglėms, kurioms aktualiau gražios nuotraukos. Šiuo atveju 4-7 m. mergytėms smagiau buvo linksmintis pižamų vakarėlyje, nei fotografuotis, nes fotosesijos tokio amžiaus vaikams greitai atsibosta.

Trūkumų irgi atradome
Kaip visuomet, tinklaraštininkės projekte dalyvaujančios mamos-testuotojos pateikė ir kritiškų pastabų. Vertindamos studiją kaip vaikų švenčių vietą, jos pasigedo kampelio tėvams, kampelio, kur vaikai drauge patogiai galėtų suvalgyti tortą, nelakstydami ir netepdami pirštukais visko, kas aplinkui, atskiros virtuvėlės su indais. Dar, kaip vieną ryškesnių minusų mamos įvardino kainą. Abiejų studijų nuomos kaina 3 val. kainuoja 170 Eur. ir tai gana brangu, nes greta to dar reikėtų papildomai samdyti fotografą, rūpintis vaišėmis, samdyti animatorių ar kitą „linksmintoją“, kuris užimtų vaikus. Švenčiant 4-7 m. gimtadienį animatorius praktšikai būtinas, nes kol vienas vaikas fotografuojamas, kitiems reikia užimtumo.

Mamų vertinimas balais (maksimalus balas - 8).
Švara: 7
Aplinka:
Išskirtinumas (kaip vaikų švenčių vietos): 7
Tinkamumas švęsti vaikų šventes: 6

Bendras balas: 7

Tinklaraštininkės “Mamkytė” vertinimas
Vaikų šventes šioje vietoje studijos savininkė pradėjo rengti visai neseniai, todėl natūralu, kad mamos įžvelgė trūkumų. Kai studija buvo įrenginėjama, nebuvo galvota apie ją, kaip apie vaikų švenčių vietą ir daug kas nepritaikyta. Ar aš rinkčiausi šią vietą dukrytės gimtadieniui? Greičiausiai ne. Pirmiausia todėl, kad Augustė nėra iš tų vaikų, kurie labai mėgtų pozuoti. Vos atvykus, aktualiausia ir patraukliausia jai buvo supynės. Antra priežastis - kaina, kuri įskaitant kitas paslaugas būtų per didelė. Trečias aspektas - tokio tipo vakarėlis labiausiai tiktų ir patiktų mergytėms. O Kur dėti draugus berniukus? 
Šiai dienai mano vertinimas toks, tačiau, kai dukrytės bus vyresnės, atsiras kitų poreikių ir interesų, ši vieta tikrai galėtų patekti tarp svarstytinų švenčių vietų variantų. Jei auginate paaugles, biudžetas leidžia gimtadienį švęsti taip, tai, kodėl ne? 

Šventės draugai

Princesiškos puošnios mergaičių suknelės: Suknelių nuoma Mergaitėms
Animatorė Gyvi Žaislai
Dekoratyvių palapinių nuoma pižamų vakarėliams: LiuliFiesta
Dekoratorė Visos Šventės
Gaivieji gėrimai: Sip Sap ir Magnum
Liofilizuoti vaisiai: FRUPP

Nuotraukos: Astos Petraitės fotografija ir VG kids and family photography

Norite tapti mama-testuotoja ir išbandyti vis naujas vaikų švenčių vietas ir paslaugas? Sekite tinklaraštį Mamkytė ir rasite visa informaciją apie planuojamas šventes.