Nauja studija “GyviTeatre” kviečia vaikus būti kūrėjais + KONKURSAS

Nauja studija “GyviTeatre” kviečia vaikus būti kūrėjais + KONKURSAS

12. Sep 2019, 08:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

“Tu esi kūrėjas!”- tokiu skambiu šūkiu Vilniuje, Karoliniškėse atidaryta teatro ir muzikos studija - “GyviTeatre”. Jaunos, ambicingos studijos įkūrėjos - profesionalaus komedijos teatro “Domino” aktorė Agnė Levickaitė ir šiuolaikinės muzikos vokalinio ansamblio “Melos” narė Karolina Macytė ilgai puoselėtą svajonę pavertė realybe.

Vasaros kūrybinės stovyklos, teatro ir dainavimo užsiėmimai išaugo į teatro ir muzikos studiją vaikams ir jaunimui - “GyviTeatre”. Šis vardas jau trejus metus šmėžuoja vaikų darželių ir mokyklų tarpe. Pagrindinis išskirtinumas - interaktyvūs miuziklai ikimokyklinukams. Jie savo unikalumu pavergė ne vieną mažąjį klausytoją. Spektakliai, kuriuose nestinga gyvai atliekamos muzikos ir orginalių dainelių, edukacinių žinučių, nesuvaidintų emocijų ir šilto nuoširdaus bendravimo su klausytojais ilgainiui virto viena iš neatsiejamų “GyviTeatre” dalių. 

“GyviTeatre” teatro ir muzikos studijoje vyks grupiniai užsiėmimai vaikams nuo 5 metų. Teatro pamokas ves Agnė Levickaitė, o dainuoti kvies Karolina Macytė. Aktyviai koncertuojančios ir pasirodančios įkūrėjos įvardina ir daugybę kitų siūlomų užsiėmimų vaikams ir jaunimui jų studijoje. 

Studijoje nestigs instrumentinių pamokų. Savo patirtimi dalinsis patyrę muzikos pedagogai. Groti šilkinio garso instrumentu - klarnetu, kviečia iš gastrolių Kinijoje grįžęs, legendinio valstybinio orkestro "Trimitas" pirmasis klarnetas Domas Zaborskis. Profesionalus akordeonistas - Valerijus Kračius kviečia vaikus priimti iššūkį - groti instrumentu, kuris yra tikrai nemažas, tačiau be galo smagus ir labai autentiškas. Pažinti fleitos garsus ir atskleisti savo kūrybiškumą džiazo improvizacijos užsiėmimuose skatins profesionali fleitininkė Gabrielė Pelegrimaitė. Su miško ragu vadinama valtorna padės susipažinti vidaus reikalų ministerijos reprezentacinio pučiamųjų orkestro valtornininkė Rūta Montvilaitė.

Grupiniuose užsiėmimuose nuo 5 iki 15 metų ir individualiose instrumentinėse pamokose mokytojai pagrindinį dėmesį skirs mokinių kūrybiškumui, pasitikėjimo savimi skatinimui ir meninių, muzikinių kompetencijų lavinimui. Studijos įkūrėjų tikslas - sukurti erdvę, kurioje vaikas surastų bendraminčių ratą, atskleistų savo gražiausias asmenybės puses, patikėtų, jog jis yra kūrėjas ir drąsiai puoselėtų savo svajones.

“GyviTeatre” teatro ir muzikos studijoje užsiėmimai prasidės nuo rugsėjo 16 dienos adresu V. Maciulevičiaus g. 51, Vilniuje.

KONKURSAS FACEBOOKE->>

Laimėkite mėnesio abonementą į vieną pasirinktą užsiėmimą!