Mūsų nuomonė ragaujant ALCE NERO maistelį

Mūsų nuomonė ragaujant ALCE NERO maistelį

20. Jul 2017, 14:48 Linate Linate
Atrinko mus testuoti ALCE NERO itališką maistelį, tad skubame pasidalinti savo įžvalgomis :).
Teko išbandyti ekologišką kūdikių tyrelę su kalakutiena, ekologiška daržovių tyrelę ir ekologiškus speltos makaronus.
Renkantis maista vaikui, man labai svarbu, kad jis būtų ekologiškas arba bent jau su kuo mažiau priedų. Aišku, mano nuomone, jei produkte yra pridėtinio cukraus, tai nėra skirtumo ar tas cukrus ekologiškas ar ne. Bet apie tai kitąkart :).
Taigi, ALCE NERO produktų dar neteko bandyti ir girdėti apie juos. Kai dukra buvo mažytė, aktyviai domėjausi specialiai mažiukams skirtais produktais, bet dabar maistą dažniausiai perkame tokį, kad tiktų visai šeimai ir tik retkarčiais dar užsukame į vaikų skyrių kokios tyrelės ar sulčių. Pagrinde maistą perku prekybos centruose, retkarčiais užsuku i Biosalos arba Livinn parduotuves. Internetu užssakynėti bent kol kas dar neįpratau :).
Pirkdama maisto produktą dažniausiai skaitau etiketes. Man labai svarbu, kad produkte nebūtų natrio glutamato ar kitų skonio stipriklių(tokių produktų niekad neperku), taip pat žiūriu ar nėra draudžiamų dažiklių.
Testuojant gautus ALCE NERO produktus, iškart galiu pasakyti, kad tyrelės mano vaiko buvo atmestos. Daržovienę dar kažkiek ragavo, bet su mėsyte nustojo valgyti nuo pirmo šaukštelio. Sakė nėra skanu :). Aišku dukra jau įpratusi prie kitokių skonių tad suprantu jos pasirinkimą. Tuo tarpu ir aš paragavau tų tyrelių tai galiu pasakyti, kad daržovienė tikrai skani ir neturėdama galimybės pati išvirti, pirkčiau tą variantą. O tyrelė su kalakutiena buvo labai keisto skonio, nes jautėsi kažkas girgždančio. Aišku, čia mano nuomonė.
Dabar apie makaronus. Jiems duodu 10 balų, nes buvo labai skanūs, kvapnūs, gražūs ir be jokių priedų. Mergaitė visad su mielu noru juos valgė ir prašė pakartoti. Tik pastebėjimas, etiketėje rekomenduojama juos virti 6-9min. Aš rekomenduočiau tą daryti 3-4 minutes, nes to tikrai pakanka, kad pats makaronas išvirtų ir jame liktų kuo daugiau naudingų medžiagų.
Tikrai rekomenduoju išbandyti šiuos naujus produktus, nes sudėtis tobula, o ir skonis, tikiu, tiks daugeliui mažylių. Beje, kuo įvairesnį maistelį, įvairesnius skonius duosime savo mažiukams kūdikystėje, tuo jie bus atviresni naujiems skoniams ateity.