KLAUSK VAISTININKĖS: padėkime sau ir vaikams natūraliomis priemonėmis

KLAUSK VAISTININKĖS: padėkime sau ir vaikams natūraliomis priemonėmis

29. Jun 2018, 08:10 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

"Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku" - turbūt šį patarimą esame ne kartą girdėję. Tad nuo šiol Mamyčių klubas turės "savo" vaistininkę :)

Na o jei rimtai, naujoje rubrikoje KLAUSK VAISTININKĖS nuo šiandien galėsite rašyti klausimus vaistininkei ir aromaterapijos specialistei Jurgai Baranauskienei. Skirtumas tik tas, jog čia mes nesiūlysime jokių vaistų pavadinimų ir neminėsime jokių vaistinių tinklų. Čia bus kiek kitaip ir tuoj pamatysite - kaip. 

Žodis farmacininkei, natūralios medicinos puoselėtojai, trijų vaikučių mamai Jurgai:

20180628173013-47004.jpg

Esu Jurga Baranauskienė, 2004 m. baigusi Kauno medicinos universitetą farmacijos fakultetą ir įgijusi farmacijos magistro laipsnį. Paskutinius 13 metų dirbau farmacinėje kompanijoje su gydytojais, nuolat kėliau kvalifikaciją ir gilinau žinias medicinos ir farmacijos srityje. Šiuo metu dirbu vaistinėje.
 
Neatskiriama mano gyvenimo aprašymo dalis - esu 3 vaikų mama, kuriai pirmagimis atskleidė didesnį saugios ir natūralios sveikatos priežiūros poreikį. Todėl jau dešimtmetį domiuosi ir ieškau patikrintų, natūralių, saugių ir sveikų sveikatos ir kūno priežiūros priemonių. Jau beveik 2 metai esu projekto baba. bendrakūrėja. 
 
Stebėdama žiniasklaidoje informaciją, skirtą tėveliams, auginantiems vaikus, pastebiu elementarios informacijos trūkumą, dideles baimes, sukeltas nežinojimo. Mano noras būtų suteikti daugiau žinių iš farmacijos pusės, bet tuo pačiu apjungti natūralios medicinos galimybes, kad žmonės, turėdami žinių, atsakingai rinktųsi sveikatos ir kūno priežiūros priemones ir kad būtų kuo mažiau erdvės kraštutinumams. 
 
Tad JAU DABAR rašykite savo klausimus Jurgai apie viską, kas jus domina, kalbant apie vaikų, savo ir visos šeimos narių sveikatą, ką daryti, ko imtis vienoje ar kitoje situacijoje, kokias natūralias gydymo ir profilaktikos priemones naudoti ir pan.

Savo klausimus siųskite: redakcija@mamyciuklubas.lt

Laiško temoje rašykite "Klausimas vaistininkei" bei nurodykite vaiko amžių.