Ką matysite laidoje šį sekmadienį: teatre su vaikais, žaidimai ir svajonių išsipildymas, atlikėjo Pauliaus Bagdanavičiaus tėvystė

25. Apr 2019, 18:47 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kada paskutinį kartą buvote teatre su vaikais! Sakote, eisite, kai paaugs? O visai be reikalo, nes šiomis dienomis kuriama begalė spektaklių ir patiems mažiausiems. Mamyčių klubo komanda neseniai lankėsi nuostabiame „Pradžia” teatras vaikams spektaklyje “Sivužas”, sukurtą pagal to paties pavadinimo knygą - apie karvės ir paršelio draugystę :) Patiks kiekvienam vaikučiui!

Dažnai vaikų klausiame - kuo jie nori būti užaugę? Tačiau tam, kad jie ateityje suvoktų, kas juos džiugina ir kuo nori būti, būtina leisti jiems pažinti kuo daugiau pasaulio spalvų. Jau nuo pirmųjų mėnesių vaiko pasaulio pažinimas vyksta per žaidimą. Tad kaip žaidimai padeda išgryninti svajones? Patars specialistai ir žinoma iliuzionistas Mantas Wizard.

Svečiuosimės dainininko, Grupė el Fuego nario Paulius Bagdanavičius šeimoje, kuri šiuo metu gyvena antruoju laukimu. Tądien, kai lankėmės Pauliaus ir Linos namuose, iki gegužę numatyto gimdymo buvo likusios vos kelios savaitės. Apie tėvystę, serenadas po langais ir gražų laukimą - netrukus laidoje jau šį sekmadienį!

Iki susitikimo prie TV ekranų balandžio 28 d., 8.30 - per žiūrimiausią TV3 televizija

20190130111700-42483.jpg