Šeimų šventė ir Mamyčių klubo 10-tasis gimtadienis Vilniaus rotušėje pritraukė tūkstančius šeimų!

Šeimų šventė ir Mamyčių klubo 10-tasis gimtadienis Vilniaus rotušėje pritraukė tūkstančius šeimų!

13. May 2019, 15:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nuotraukos - „Darius Kučys Photography"

Sekmadienį laidos „Mamyčių klubas” vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė sukvietė šeimas į nemokamą renginį Vilniaus rotušėje. Aikštėje lankytojų laukė pripučiami atrakcionai, įspūdingo dydžio dinozaurai, o viduje - per šimtas pramogų.

„Norime įspūdingai pažymėti laidos dešimtmetį, o kas smagiausia per gimtadienį, jei ne įteikti dovanas kitiems. Mes dovanojame prasmingą laiką kartu ir kvietėme šeimas pramogauti, išdykauti, dalyvauti edukacijose, konkursuose, klausytis seminarų”, - pirmą kartą tokia didžiule švente džiaugėsi dviejų vaikų mama. 

Tūkstančiai šeimų su vaikais linksminosi kartu su įvairiausiais personažais, stebėjo mokslininkų šou, rungėsi šeimoms ir vaikams skirtuose konkursuose, klausėsi Astos Pilypaitės vaikų dainavimo studijos mažųjų dainininkių, stebėjo Nerijaus Juškos baleto mokyklos auklėtinių pasirodymą, gatvės šokių studijos „AK dance” šou, įspūdingus gimnastikos studijos „Šokliukas” triukus ir dar daugybę kitų pramogų.

Mamos su pačiais mažiausiais buvo laukiamos „Aptaclub Baby Lounge”, kur turėjo galimybę pamaitinti, pervystyti kūdikius, pasikalbėti su specialistais. Ieškantys naujų žinių apie vaikų ugdymą, priežiūrą kaupė žinias seminarų salėje. Milžiniško klausytojų dėmesio sulaukė sveikatingumo specialistas, sporto treneris Ignas Bakėjus, kuris dalinosi asmeniniais patarimais, kaip sudominti šeimą aktyvesniu gyvenimo būdu. 

„Man smagiausia, kad renginys tinkamas ir su leliukais, ir su pradinukais. Labai trūksta tokių pramogų”, - teigė šventėje besilankanti Rita.  Renginys sudomino ir žinomas mamas influenceres - šventėje dalyvavo Laura Mazalienė, Sotera Šveikauskaitė ir kitos. 

„Pati geriausia dovana - padėkos ir šypsenos, kurių sulaukiau tūkstančių, todėl tikiuosi, kad ši šventė taps gražia pavasarine tradicija Tarptautinės šeimos dienos ir „Mamyčių klubo” gimtadienio proga”, - šypsojosi I.Kavaliauskaitė-Morkūnienė. 

ŠIS MK GIMTADIENIS IR ŠEIMŲ ŠVENTĖ BUVO NEPAKARTOJAMA!

AČIŪ, KAD BUVOTE KARTU!

Visa nuotraukų galerija - apačioje!

Šventės draugai:

 

 

 

floryte floryte 18. May 2019, 09:52

Su jubiliejiniu gimtadieniu, mielas Mamyčių klube! Ilgo gyvavimo ir klestėjimo! Kokios smagios renginio akimirkos!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 12. May 2019, 22:11

Nuostabi šventė! Ačiū ❤️?