Žindymo istorijos: „Abu kartus žindymo kelionė prasidėjo labai skausmingai"

Žindymo istorijos: „Abu kartus žindymo kelionė prasidėjo labai skausmingai"

13. Aug 2021, 12:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Šiuo metu vyksta konkursas Facebooke ir Instagrame, kuriame prašome jūsų dalintis tiek sėkmingomis, tiek mažiau sėkmingomis istorijoms ir patirtimi apie kūdikio maitinimą krūtimi. Norime, kad šios istorijos pasklistų kuo plačiau, kad drąsiai jomis dalintumėtės ir nebijotumėte klausti specialistų patarimo, kol dar nevėlu.

Šiandien dalinamės neideali.zmona istorija:

Abu kartus žindymo kelionė man prasidėjo labai skausmingai. Mažyliai sugraužė spenelius ir kartu su priešpieniu bėgo kraujai... Kiekvieną žindymą lydėjo ašaros ir mintys: "gal nustoti žindyti, juk labai daug vaikų yra maitinami mišiniais?". Su pirmagime jau buvau viską apgalvojusi ir beveik apsisprendusi. BET! Puikios akušerės Alinos dėka sužinojau, kad visiškai natūralus lanolino tepalas puikiai gydo spenelių žaizdas, o dar viena akušerė išmokė teisingai nutraukinėti pieną, kol sugydžiau žaizdas.

Antroji žindymo kelionės pradžia buvo labai panaši, bet jau žinojau, kas ir kaip, ką tepti, kada šildyti, o kada šaldyti ir pan. Svarbiausia nebijoti ir eiti į priekį! Pirmagimę žindžiau 11,5 mėnesio, o sūnelį jau žindau 6 mėnesius ir kol kas dar neplanuoju nutraukti! Tai nuostabus jausmas ir vienas geriausių dalykų, kurį mama gali duoti savo vaikui. Puikus ryšys ir laikas su vaiku!

Su Philips Avent pientraukiu žindyti gali būti lengviau!

  • Nešiojamą rankinį pientraukį „Philips Avent“ patogu ir paprasta naudoti.
  • Natūralaus kūdikio žindymo įkvėpta technologija „Natural Motion“ skirta greičiau pradėti pieno nutraukimo procesą.
  • Galite lengvai reguliuoti ritmą ir traukimą.
  • Tinka praktiškai visoms mamoms.