Žindymo istorijos: „Esu turbūt ilgalaikė žindyvė - mano vaikui jau 4-eri"

Žindymo istorijos: „Esu turbūt ilgalaikė žindyvė - mano vaikui jau 4-eri"

25. Aug 2021, 19:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nesvarbu, kaip kruopščiai ir kiek ilgai ruošiatės kūdikio atėjimui į pasaulį, gimus jam - viskas, rodos, apsiverčia aukštyn kojomis ir visko reikia mokytis iš naujo. Tą patį galima pasakyti ir apie žindymą. Vienoms mamoms sekasi žindyti kūdikį be skausmingų problemų, kitos gi turi kovoti dėl kiekvieno pieno gramo ir pasitelkti į pagalbą specialistus.

Norėdami parodyti, kokios skirtingos ir reikalingos visos žindymo patirtys, kaskart dalinamės jūsų žindymo istorijomis (jas atrenkame Mamyčių klubo Facebook ir Instagram paskyrose) - gal tarp jų atrasite savąją, o gal kažkuri jums surezonuos viduje ir norėsite pakomentuoti.

Šiandien ash.juod istorija:

Pradžia buvo sunki dėl nepatyrimo (tai mano pirmagimis) ir žinių stokos (prieš gimdymą visiskai nesidomėjau žindymu, o ir gimdymo namuose jokia akušerė nepadėjo). Grįžus namo padėjo atrasta žindymo grupė ir bendramintės Facebook platformoje (taip pat Vitkausko knyga apie žindymą).

Tad kaip pradėjau žindyti nuo pirmųjų vaiko gyvenimo akimirkų, taip nesustojau iki šiol, tikriausiai jau esu ilgalaikė žindyvė (mano vaikui jau 4-eri). Didžiuojuosi tuo ir abu esame laimingi.

Visos bėdos, nepatyrimas, nežinojimas, sunkumai įveikiami, kai yra didelis noras. Per 4 metus pamačiau ir patyriau visko, nesiteisinau, o dariau viską, kad žindymo kelias nesibaigtų, todėl galiu sakyti, jog VISKAS YRA ĮMANOMA.

Esu laiminga galėdama suteikti savo vaikui tai, kas geriausia, natūralu ir sutverta gamtos. Visoms linkiu tai patirti. Svarbiausia yra rasti žmonių, kurie tave palaiko. Nebijoti domėtis, klausti, tartis, ieskoti išeities ir nepasiduoti. Ir, žinoma, prisirinkti teisingų patarimų ir žinių prieš žindant kūdikį (jeigu galėčiau atsukti laiką atgal, tai tikrai tam pasiruoščiau, būtų buvę lengviau ir aiškiau).

Sėkmės visoms.

Su Philips Avent pientraukiu žindyti gali būti lengviau!

  • Nešiojamą rankinį pientraukį „Philips Avent“ patogu ir paprasta naudoti.
  • Natūralaus kūdikio žindymo įkvėpta technologija „Natural Motion“ skirta greičiau pradėti pieno nutraukimo procesą.
  • Galite lengvai reguliuoti ritmą ir traukimą.
  • Tinka praktiškai visoms mamoms.