Ypač patogus Philips Avent pientraukis!

Ypač patogus Philips Avent pientraukis!

17. May 2021, 10:10 Geradiena Geradiena

Pientraukis Philips Avent

Manau, didžioji dalis mamų norėtų turėti šį puikų pientraukį. Lengva naudoti iškart, vietos užima minimaliai, norint išplauti - išsiardo per dvi sekundes. Prisipažinsiu, dvejojau dėl tikrai nepigių elektrinių pientraukių (ar nesukels neigiamų pojūčių, ar neišbalansuos pieno gaminimosi ritmo, o jei nepateisins lūkesčių, kur dėti ar bandyti parduoti..), tad neskubėjau kiek įmanoma ilgiau :) kol mažyliui sukako 4 mėnesiai. Labai džiaugiuosi pačiu laiku gavusi progą išbandyti šį rankinį pientraukį.

Kaip tik jo man ir trūko! Visos baimės išgaravo, proceso pojūtis tikrai labai artimas žindymui, stebėtinai greitai ir lengvai pavyksta nusitraukti pieną, ypač jei jo kaip tik prisikaupę. Buteliukas su žinduku pakuotėje viską dar labiau supaprastina. Beje visai netyčia turėjau anksčiau įsigijusi būtent Avent pieno laikymo maišelių, kurie pasirodė taip pat labai patogūs.

Ateities modeliams palinkėsiu lengviau sandariai užsidarančio buteliuko (labai stipriai užsukus - viskas tvarkoje, bet tam reikia papildomai pasistengti), nes pienas puikiai traukiasi bet kokioje padėtyje, o kiekvieno išbėgusio pro šalį lašo gaila.

Tikrai rekomenduoju kiekvienai šį pientraukį, juolab, kad atėjo šiltasis sezonas, o kelionėms šis Philips Avent labai pravers.