Vakar gimė rusiškojo MK projekto herojus – Artūras

29. May 2012, 00:00

 

Mamin klub (rusų Mamyčių klubas Latvijoje) taip pat jau turi savo mažąjį naujojo projekto „100 pirmųjų dienų su Huggies“ dalyvį. Vakar, gegužės 28 dieną, mama Viktorija susilaukė sūnelio Artūro. Sveikiname!

 

Naujojo projekto šeima – 27 m. mama Viktorija, tėtis Andrėjus, vyresnėlė duktė Vladlena.

 

 

Mažasis Artūras gimė Rygos gimdymo namuose 12.30, mamai buvo atlikta cezario operacija. Mažylio svoris -  2610 g, ūgis - 48 cm.

 

 

 

Kaip sako mama, jai ši naujiena, kad gims berniukas, buvo neįtikėtina. Ilgai negalėjo patikėti, kad turės ne dukytę, o sūnelį. Nes jau buvo pripratusi prie dukros, kuriai jau – aštuoneri.

 

Viktorija dukrytę irgi pagimdė cezario operacijos pagalba, tad tai, kad ir antrasis vaikutis gims tokiu pačiu būdu, jai nebuvo staigmena.

 

„Aš labai laiminga, kad galiu dalyvauti šiame projekte, juk tai, ką papasakosiu ir užrašysiu, bus nepamirštama nuo pat pirmųjų kūdikio gyvenimo minučių. Mažylis augs, tars pirmąjį žodį, žengs pirmąjį žingsnį, eis į darželį, į mokyklą…Laikas bėga greitai. Tačiau šio projekto dėka mūsų šeima galės grįžti į tas dienas, kai mažylis tik atėjo į pasaulį“.

 


Skaityk naujagimio dienoraštį šimtą dienų, dalinkis patirtimi, skaityk ekspertų patarimus ir laimėk ypatingas Huggies Newborn sauskelnes su drėgmės indikatoriumi bei specialia iškirpte bambutei

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu