Tyrimas rodo - dvi dukrytes auginančios šeimos pačios laimingiausios! BALSUOK ir tu!

28. May 2014, 06:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Vienas Didžiosios Britanijos portalas tėvams atliko tyrimą ir apklausė savo narius - ką lengviau auginti berniukus ar mergaites? O gal trys vaikai visai paprasta? Apklausta 2116 šeimomos, kurios atskleidė savo nuomonę apie tobulą vaikų kombinaciją.

Pasirodo, daugelio nuomone pačios harmoningiausios šeimos, kurios augina dvi dukras. Pasak tėvų jos mažiau mušasi ir dažniau žaidžia tarpusavyje. Tiesa, iš kitos pusės paskutinėje laimingumo vietoje yra tėvai, auginantys keturias dukras. Tuomet, jie teigia, rūpesčių jau per daug (galų gale kokios eilės prie vonios!)

Suprantama, kad daugiavaikiams tėvams daug sunkiau nei auginantiems du vaikus, bet keista, kad auginantys du sūnus yra trečioje laimingumo vietoje. Antroje - tėvai auginantys berniuką ir mergaitę. Gaila, vieną vaiką auginančios šeimos nebuvo reitinguojamos. 

Mamyčių klubas taip pat nusprendė paklausti jūsų nuomonės kokius vaikus lengviausia auginti. Ką manote? Jeigu nerandate tinkamo atsakymo, įrašykite savo nuomonę į laukelį "Kita".

28. May 2014, 20:20

man atrodo kad svarbiausiai ne mergaite ar berniukas ir ju skaicius, o svarbiausiai kad visi vaikuciai butu sveiki ir gyvi tada ir seima laimingiause buna.