Testuojame švelniuosius Phillips Avent čiulptukus

Testuojame švelniuosius Phillips Avent čiulptukus

23. Nov 2017, 12:52 DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva

Sveiki!

Esame labai patenkinti galimybe išbandyti naujuosius Phillips Avent Ultra Soft čiulptukus. Mano Dominykui dabar 7 mėnesiai, tad ir bandėme būtent tokio amžiaus kūdikiams skirtus čiulptukus. Nors pirmąjį gyvenimo mėnesį, pagal rekomendacijas, mano mažylis gyveno be čiulptuko, pirmasis Dominyko čiulptukas buvo būtent Phillips Avent. Jau tada buvome labai patenkinti jų kokybe ir dizainu, o dabar buvo itin malonu išbandyti jų naujus produktus skirtus mažiesiems.

20171123123444-26173.jpg

AR PRIĖMĖ? Dominykas čiultuką priėmė puikiai, aišku pirmąjį bandymą lydėjo mįslinga veido mina ir bandymas suprasti kas čia ne taip:) nors čiulptukas dažnai būna ir susidomėjimo objektas, su kuriuo įdomu pažaisti, bet ir pagal paskirtį jį puikiai naudojame. Mažylis iškart nusiramina ir greit pasiruošia ramiam miegui. 

IŠVAIZDA. Čiulptukų dizainas man labai patiko, švelnios spalvos, neutralūs paveikslėliai būtų patraukę mano akį lentynose. Pati čiulpiamoji dalis yra kitokios tekstūros nei įprastai, tikėtina, kad mažylis jausdamas malonią tekstūrą dar greičiau nurimsta. 

20171123123954-69311.jpg

LANKSTUS SKYDELIS. Labai gerą įspūdį paliko tai, kad skydelis yra akivaizdžiai lankstus, o ne tik tvirtinama taip. Prieš tai naudoto čiulptuko skydelis neprisitaikydavo prie mažylio burnytės ir įspausdavo aplink. To paties tikrai negaliu pasakyti apie Phillips Avent Ultra Soft - jokios žymės ant kūdikio veidelio neliko, jie tikrai ypatingai minkštučiai ir nespaudžia jautrių žandukų, kas man yra labai svarbu. 

20171123124252-91781.jpg

PAKUOTĖ. Akį patraukė ir nematyta pakuotė, skirta sterilizavimui mikro bangų krosnelėje ir labai patogi kito čiulptuko laikymui. Vienas dalykas, ko pasigedau šioje pakuotėje, tai atskiras dangtelis kiekvienam čiulptukui. Taip buvo įpratę anksčiau, taigi gal čia tik įpročio reikalas.

Išbandyti gautą prekę vertiname tikrai teigiamai ir kai šie susidėvės, tęsime Phillips Avent produkcijos naudojimą. Nuoširdus ačiū mamyčių klubui ir Phillips Avent už galimybę testuoti! Linkėjimai nuo Dominyko:)