Testuojame Philips Avent“ buteliuką", padedantį apsisaugoti nuo kūdikių pilvo dieglių

Testuojame Philips Avent“ buteliuką", padedantį apsisaugoti nuo kūdikių pilvo dieglių

15. Mar 2019, 13:35 ikke ikke

Dėkojame Mamyčių klubui ir Avent už galimybę išbandyti Philips Avent“ buteliuką, padedantį apsaugoti nuo kūdikių pilvo dieglių, su anga „AirFree“.

Nors savo pusantro mėnesio sūnelį maitinu pati, tačiau jau porąkart teko palikti tėčiui, tad teko palikti ir nutraukto pieno. Iki šiol turėjome tik vieną Avent buteliuką, kuris taip pat mums tiko.

Tik gavus siuntinį labai patiko, kad buteliukas įpakuotas į popierinę pakuotę - taip, tarsi dar niekas nebuvo jo išpakavęs, sakyčiau labai higieniška. Kadangi buteliukas skirtas tik kūdikiams iki 4 mėn., tai ir tūris jo pats tas - 125 ml., tiek visai užtenka vienam maitinimui, jei pvz mama išeina kokioms 2-3 valandoms, kas man ir atsitiko.

Labai dideliu pliusu įvardinčiau tai, jog buteliuko užsukimas tiko prie mano turimo Avent pientraukio, taigi pieną galėjau nusitraukti tiesiai į buteliuką ir po to tiesiog jį užsukti. Nėra bereikalingo pieno pilstymo, buteliukų plovimo ir laiko gaišimo. Puiku!

Taigi, palikau pieną tėčiui ir grįžusi išgirdau šiuos komentarus:

Pienas iš buteliuko tekėjo nei per lėtai, nei per greitai, sūnus gerai jį sugėrė, pienas neprabėgo pro šoną, vaikas nespringo. Kadangi buvau informavus, kad maitinant laikytų vertikaliai, tai sakė, jog pienas tikrai tekėjo ir laikant buteliuką vertikaliai, kas jauniems tėvams, tokiems kaip mums, atrodo baugoka, kadangi nuolat yra baimė, kad atbėgs didelis pieno pliūpsnis, kurio vaikas nespės nuryti :)

Kadangi buteliuką teko plauti man, teigčiau, jog šį buteliuką itin paprasta išplauti - vienas du ir buteliukas išvalytas ir vėl surinktas. Susitvarkytų net ir seneliai ar vyresni broliai/sesės.

Buteliukas yra skirtas palengvinti bendrąsias maitinimo problemas, tokias kaip diegliai, refliuksas ir dujos, sumažinant oro nurijimą. Mes itin didelių problemų su pilvo diegliais neturime, tad teigčiau, jog vaikas tikrai po maitinimo buvo visiškai ramus, nekankino jokie diegliai, refliuksas ar dujos. Kas dar patraukė akį, tai, kad buteliukas turi  integruotą vožtuvą žinduke, kuris lankstosi maitinant kūdikį. Iš pradžių net atrodė neįprasta matyti tokį buteliuką su vožtuvu, bet, anot tėčio, nebuvo jokio skirtumo, ar vožtuvas yra, ar ne, pienas bėga taip pat gerai :)

Apibendrindama teigčiau, jog Avent produkcija eilinį sykį mūsų nenuvylė, tiek dizainas, tiek funckionalumas, tiek kokybė - viskas tobula!