Svetingoji ketvirtoji Godytės savaitė

Svetingoji ketvirtoji Godytės savaitė

28. Dec 2013, 20:24 Gerda_M Gerda_M

Sveiki visi, kurie mus skaito ir kurie domisi mūsų mažu-dideliu gyvenimėliu. Šiandien sueina lygiai keturios savaitės, kaip pasaulį išvydo mano Goda. Buvo visko. Ir vargų, ir džiaugsmo... Bet apie viską nuo pradžių. 

20131228202042-37210.jpg

Skauda pilvelį - verkiam visi
Mums, kaip ir kiekvieniems mažyliams, skauda pilvelį. Diegliukai užeina kiekvieną vakarą - nebepadeda net daktarytės pasiūlytas "Espumizan". Tiesa, mums labai padeda ir nuramina homeopatinės žvakutės "Vibrocol". Galiu rekomenduoti visiems - tai nėra vaistas, nėra jokios chemijos, tačiau poveikis įspūdingas. Nuramina ir leliukus, ir tėtukus :)))

Taip pat veikia ir mano pačios atrastas būdas - prasidėjus spazmukams nuimti kelnytes ir sauskelnes. Atlaisvinus pilvelį mergytė jaučiasi gerokai geriau. Pabandykit - gal suveiks ir jums :)

20131228202116-25767.jpg

Kalėdos - iš rankų į rankas
Nuo pat mažens Kūčios ir Kalėdos man - stebuklinga šventė. Jaukuma, tyruma, degančios žvakelės, papuošta eglutė... Šiemet Kūčias praleidome pas mano tėvus. Jie buvo apsalę nuo galimybės visą Kūčių ir pirmąją Kalėdų dieną praleisti su Godyte. O kas svarbiausia, močiutė anūkėle rūpinosi ir naktį! Todėl mes su vyru galėjome pirmą kartą po mėnesio gerai išsimiegoti! AČIŪ :) Taip pat buvo ir nuvažiavus pas vyro tėvus - anyta globojo mažylę, todėl mes puikiai išsimiegojome ir antrąją naktį! Ne veltui sakoma, jog Kalėdų naktis yra stebuklinga :)

Dovanos Godytei
Pirmosios Godytės Kalėdos buvo ne tik svetingos, bet ir labai gausios. Po eglute mažylė gavo spalvotą ir labai labai gražų didžiulį pliušinį šimtakojį, taip pat skambantį žaislą virš lovelės, įvairių dailių drabužėlių. Mano mažylė mėgsta puoštis. :) Tikra damutė. Auksas mano!

20131228202142-80602.jpg

Išgyvenimai
Žinot, gyvenam etapais... Kai laukiausi, svarbiausias mano noras buvo sėkmingai išnešioti Godytę. Likus mėnesiui iki gimdymo gyvenau mintimi, kad gimtų sveikas vaikutis ir nekiltų jokių problemų gimdymo metu. Susikoncentravusi į šias mintis neleidau į save minčių apie tai, kaip bus, kai gims mažylė. O dabar, kai ji gimė, stengiuosi kiekvieną dieną susikoncentruoti į visas akimirkas, į visas minutes, kurias praleidžiu su ja. Ji taip greitai auga! Ji darosi tokia protinga. Ji pastebi blizgančius mano auskarus. Ji mato ryškiaspalvius balionus. Ji guguoja! Ji klausosi muzikos! Ji šypsosi! 

Sveikinimai
Mielosios mamytės ir visa MK redakcija, leiskite kiekvienai iš jūsų palinkėti jaukių ateinančių naujųjų metų, ramybės namuose, kantrybės su mažyliais, besilaukiančioms - stiprybės ir ištvermės. Patikėkit, to labai labai reikia! Net ir pačioms stipriausioms :) 

20131228202337-36796.jpg

Bučkis :) 

20131230152636-12824.jpg