Stipriname imunitetus su Moss papildais :)

Stipriname imunitetus su Moss papildais :)

17. Mar 2019, 14:57 Dovilė 1991 Dovilė 1991

Skubame išbandyti moss produkciją! Dukra,kuriai dabar 2 metukai, mikliomis rankutėmis viską išpakuoja. Pasigirsta jaustukai wow! Tikrai wow, gavome tris papildus (Moss imuno, Moss broncho, Moss cold).

Vieną Danielei, o kitus du mums tėveliams. Danielei pradėjus lankyti darželį pasibėrė visokios virusinės ligos, tai kosulys, tai sloga. Nuo jos neatsiliekame ir mes su vyru. Sutapimas ar ne, bet šiuo metu sirgome visa šeimyna. Skubėjome vartoti ir žiūrėti kokia pokyčiai bus.

Moss produktus naudosime pirmą kartą. Vaistinėje esu mačiusi tik sirupupo Moss broncho.

Pirmiausia norėčiau aprašyti prekinę išvaizdą ir pastebėjimus. Pakuočių dizainas minimalistinis, piešinukai demonstruoja kokiu atveju papildas turi būti naudojamas, dėžutės ekologiškos. Viskas supakuota patogiai, Moss imuno ir Moss broncho stikliniuose buteliukuose su dozavimo taurele, o Moss cold milteliai popieriniuose pakeliuose.

Visa informacija surašyta ant pakuotės: sudedamosios dalys, vartojimo būdas ir įspėjimai.

Pakuočių viduje papildomų informacinių lapelių neradau. Apie preparatų paskirtį norėjosi sužinoti daugiau. Man nebuvo aišku kada juos naudoti: jau susirgus ar stiprintis, kad nepultų bacilos.

Turbūt įdomiausia kokie tų papildų skoniai. Visi trys papildai yra iš augalinių sudedamųjų dalių. Visi trys papildai yra kartoko skonio, greičiausiai dėl to, kad sudėtyje yra islandinė kerpena. Skaniausias man pasirodė moss imuno. Stipriai jautėsi juodųjų serbentų skonis ir aromatas. Moss cold miltelių arbata pagardinta medumi buvo puikaus skonio ir aromato. Mažiesiems skirtas sirupas per daug kartus ir rūgštus, norėtųsi švelnesnio skonio.

Suvartojus papildus stebuklų neįvyko, bet jautėmes pastiprinę imunitetus. Danielė Moss broncho sirupą gėrė kelias dienas, dėl kažkurios sudedamosios dalies naktį pūtė pilvą. Todėl teko nutraukti vartojimą. Sirupą gėrė nenoriai, nes nepatiko skonis. Vyras išbandė moss cold karštąjį gėrimą. Dėl skonio nesiskundė, nes paruošdavau su medumi. Didelis pliusas, kad šis karštas gėrimas be paracetamolio, kaip arbata su papildomais priedais, kurie stiprina organizmą. Pati vartojau moss imuno. Radikalių organizmo pasikeitimų nepastebėjau.

Visi produktai tikrai geri, tik gaila, kad mažąjai netiko. Moss cold tikiu atsiras mūsų vaistinėlėje. Ačiū Mamyčių klubui ir firmai už galimybę išbandyti šiuos papildus.