Savaitės meniu su "Marmaluzi": ieškome testavimui 7 savanorių :)

Savaitės meniu su "Marmaluzi": ieškome testavimui 7 savanorių :)

19. Oct 2018, 12:25 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jeigu jūsų vaikučiui 7-11 mėnesių ir jau pradėjote siūlyti ne tik mamos pieno ar pieno mišinuko, bet jau ir papildomo maisto, registruokitės MARMALUZI produktų testavimui!

Rinksime 7 mamas, kurios po vieną dieną testuos iš viso savaitės raciono. Kievienos testuotojos mažylis gaus Marmaluzi produktų, skirtų vienos dienos pusryčiams, priešpiečiams, pietums, pavakariams ir vakarienei. Viso - 5 pagrindinius produktus+ sultis.

DĖMESIO! Ta mama, kuri atsiųs įdomiausią, išsamiausią atsiliepimą su kokybiškomis, akį traukiančiomis nuotraukomis apie išbandytus produktus - gaus ypatingą dovanų krepšelį - visos savaitės raciono produktus (42 produktus)!!! Verta stengtis! :)

Norinčios pretenduoti į testavimą - parašykite trumpą laišką apie save, koks mažylio amžius, ar jau pradėjote primaitinimą, kodėl norite išbandyti Marmaluzi produktus: redakcija@mamyciuklubas.lt (laiško temoje parašykite: Marmaluzi)

Savaitės meniui lankstinuką galite parsisiųsti ČIA->>

7 laimingąsias rinksime kitą savaitę.

 www.marmaluzi.lt

20180723170551-66970.jpg

Urte Urte 23. Oct 2018, 09:04

Mano 9mėn bambyzas labai norėtų paragauti jūsų produkcijos, keletą jau ragavome kai pradėjome primaitinimą, mažasis vyrutis įvertino puikiai!😀

RenataŪselienė RenataŪselienė 19. Oct 2018, 12:55

Mums jau daugiau nei nurodyta, bet dar neatsisakome tokio maisto, yoač, kai tenka kažkur skubėti, važiuoti ir nebūti namuose. Mielai pretenduotume išmėginti šį gėrį.