Patarimai, kaip teisingai keisti sauskelnes mažyliui

03. Dec 2013, 06:40 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vienas iš egzaminų, kurį reikia išlaikyti ką tik "iškeptiems" tėvams – išmokti teisingai keisti sauskelnes. Tai viena svarbiausių užduočių jauniems tėveliams ir mamytėms, kad kūdikis jaustųsi patogiai.

1. Išsirinkite tinkamą sauskelnių dydį.

Tam, kad sauskelnės atitiktų savo paskirtį ir skystis neprabėgtų pro šonus, tavo mažyliui netiks per didelės ir per siauros sauskelnės. Atkreipk dėmesį ant pakuotės, kokio svorio kūdikiui tinka atitinkamo numerio sauskelnės.

2. Sauskelnes užsegti reikia taisyklingai

Kiekviena sauskelnė turi priekinę ir užpakalinę dalis. Pastaroji turi iš abiejų šonų lipdukus, kurie daug kartų prisiklijuoja ir atsiklijuoja. Norint teisingai užsegti sauskelnes, reikia pakelti kūdikio užpakaliuką – niekada nekelkite jo už kojyčių!

3.Kai jau užsegėte, patikrinkite, ar neveržia. Užsegti reikia lengvai, kad tarp pilvuko ir sauskelnės krašto liktų vietos tavo pirštui. Ptikrinkite, ar neužsilenkę krašteliai prie kirkšnių, kad neprabėgtų šlapimas.

Taigi, sauskelnės užsegtos.

4.Liko prisiminti, kad jos keičiamos pakankamai dažnai. Naujagimiui reikia keisti prieš kiekvieną maitinimą. Jei bevalgant jis padarė „savo reikaliuką“, sauskelnes, suprantama, reikėtų vėl pakeisti.

Jei pastebėjai, jog mažylis kakoja kiekvieno maitinimosi metu, tuomet sutaupysi, jei sauskelnes keisi po valgymo. Tačiau šiuo atveju keisti reikia ypač atidžiai, kad mažylis neatpiltų pienuko.

Naktį sauskelnes reikia keisti tuo atveju, jei kūdikis prabunda pavalgyti ar savo elgesiu parodo, kad jam tikrai nepatogu pilnos sauskelnės. Kitais atvejais būk rami, kad mažyliui jauku su sauskelnėmis ir jis miega saldžiu miegu.

Mūsų pati švelniausia apsauga!

20131107141641-24848.jpg

Naujos Huggies® Newborn suteikia daugiau komforto naujagimiui, nei anksčiau.

Specialus drėgmės indikatorius sauskelnėse Huggies® Newborn nusidažo žalsva spalva, kai sauskelnės sušlampa ir metas jas keisti! Naujagimiui ypač svarbu likti sausam. Kūdikio oda labai jautri ir linkusi į sudirginimą, todėl drėgmės indikatorius yra labai svarbus padėjėjas tėvelių kasdienybėje – juk nuo šiol jie žinos, kada reikia keisti sauskelnes, kad mažylis visuomet liktų sausas.

Dar viena svarbi ypatybė naujose Huggies® Newborn – speciali kišenėlė vidininiame sluoksnyje, kuri apsaugo nuo skystų išmatų nutekėjimo nugaros srityje.

Naujose Huggies® Newborn – nauji, patobulinti lipdukai! Jie tvirtinami visame sauskelnių paviršiuje, tai padeda joms geriau prigulti prie mažylio kūnelio; be to, galima reguliuoti jų dydį, atsižvelgiant į mažojo pilvuko dydį.

Huggies® Newborn sukurtos iš unikalių, minkštų, „kvėpuojančių“ medžiagų.

Išorinis sauskelnių sluoksnis yra iš 100% medvilnės, kurios dėka jos ypatingai tampa švelnios ir minkštos.

Huggies® Newborn yra dviejų dydžių:

- nuo 2 - 5 kg

- nuo 3 - 6 kg

Sauskelnės papuoštos mielais piešiniais su Disnėjaus herojais – Mike Pūkuotuku ir Tigru.

Pakuotės spalva yra švelnių pastelinių tonų, kas teikia malonius pojūčius mamoms ir tėčiams.

Ieškok geriausiose parduotuvėse Lietuvoje!

 

20131129110218-87593.jpg