Papildoma pagalba mamai - elektrinis Philips-AVENT pientraukis (testavimas)

Papildoma pagalba mamai - elektrinis Philips-AVENT pientraukis (testavimas)

25. Aug 2020, 15:29 Jnustty Jnustty

Esu 5 mėnesių mergaitės mama, tad kaip žinia artėja primaitinimo metas bei esant vaikučiui vis didesniam norisi ilgesnį laiką pabūti kažkur išvykus, tad šis elektrinis pientraukis yra puikus pagalbininkas mamos buityje. Artėjančiam primaitinimui galima kaupti pienelį, turėti išvykstant iš namų, kur nėra galimybės žindyti ar paliekant vaikutį tėčio globai ilgesniam laikui.

Nors esu pirmakartė mama, tačiau teko išbandyti ir rankinį pientraukį. Tad yra galimybė palyginti šiuos du gaminius, vienareikšmiškai galiu sakyti, kad elektriniu pientraukiu yra daug maloniau trauktis pienuką. Jis yra kur kas švelnesnis, taip pat maloni 90 sekundžių pieno liaukų stimuliacija ir procesas prasideda greičiau nei traukiant rankiniu pientraukiu.

Pientraukio dizainas, toks labai moteriškas, dailių formų. Iš pirmo žvilgsnio valdymo pultas didelis ir sunkus, tačiau yra itin lengvas. Pientraukis tylus, laidas ilgas. Buteliuko dizainas taip pat labai dailus, primenantis krūties formą bei platus. Visos elektrinio pientraukio detalės puikiai apgalvotos, atsižvelgta ne tik į patogumą (nereikia būti pasilenkus nusitraukimo metu), bet buvo apgalvota, kad pientraukis užimtų nedaug vietos.

Pientraukio instrukcija aprašyta bei iliustruota lengvai ir aiškiai.

Simonadub Simonadub 25. Aug 2020, 22:35

Idomu ar šis pientraukis gerai traukia pienuka ?