Osvaldukas jau namučiuose!

28. Nov 2013, 12:22

Na stai, mano sunyciui Osvaldukui jau truput daugiau nei savaitele. Gimem 2013.11.19.  Pirmosios dienos buvo labai itemptos, kadangi man tai pirmagimis, todel viskas gasdino, atrode, kad nesusitvarkysiu. kol gulejome ligonineje, pagalbos galejau paprasyti sesuciu, o stai penktadieni grizus namo likom trise. Pirmu pora naktu namuose buvo gan sunkiu, kadangi sunelis nelabai gerai miegodavo, keldavosi kas valanda ir dazniau, daznokai verkdavo. Bet tas nemigo naktis kompensuodavo mazylio sypsena. Nuovargis tarsi dingdavo. Tevelis nesitrauke nuo sunaus, stebejo kiekviena jo judesiuka. Taip pat parsiveze is ligonines paturejom jau ir pirmasias maudynes. Musu sunytis tikras saunuolis, vandenuke jauciasi labai gerai :) 

06. Dec 2013, 11:44 pypse

aciu uz sveikinimus. deje, ramiu nakteliu neturim, nes sunyciui pucia pilvuka, tai vargselis kankinasi, o as nzn net kuo jam galiu padet ☹ duodu lasiuku kaskart pries valgi, panesioju, kad atsirugtu, pati nevalgau jokiu produktu, nuo kuriu gali pusti pilvuka, geriu kmynu arbatas, bet deje, mano maziukui nepadeda niekas ☹ ar nesat susidurusios su sia problema?

pypse pypse 28. Nov 2013, 12:34

Sveikiname mažylį ir jo tėvelius, linkiu ramių naktelių, saldaus pienuko gražaus augimo😀 Vis pasipasakokite kaip jums sekasi😀