Netikėtai lauktas įvykis

Netikėtai lauktas įvykis

21. May 2019, 10:24 Viktorija Balčiūnaitienė Viktorija Balčiūnaitienė

“Sveiki, mano vardas Augustas. Gimiau kovo 25-ąją, taigi tuoj man bus du mėnesiai. Kaip tikras avinukas esu užsispyręs ir labai mėgstu pašokdinti tėvelius, ypač kai esu pavargęs, bet negaliu užmigti. Tėveliai man į burnytę vis bandė įdėti kažkokius keistus daiktus, bandžiau suprasti, kas tai... niekas iš jo skanaus nebėga, į burnytę netelpa, išsižioti reikia daug - žodžiu, kažkokia nesąmonė. Kol vieną dieną atsitiko TAI...”

Jei mano sūnus dėstytų savo mintis, istorijos pradžia tikrai būtų tokia. Esu “pirmakartė” mama, todėl kaip ir nenuostabu, kad klausimų, dilemų, nuogastavimų ir visokių kitokių neaiškumų prote ir širdyje su kaupu. Mūsų draugystė su Avent produktais prasidėjo pačiomis pirmomis Augusto dienomis. Dar prieš gimstant sūnui kaip pareiginga mama buvau apsirūpinusi čiulptukais, buteliukais, pientraukiu, šaldymo maišeliais, indeliais... Niekad negalvojau, kad vienas ar kitas daiktas gali netikti/nepatikti su pasauliu besipažindinančiam gležnam kūdikėliui iki tol, kol pasiūliau savo naujagimiui čiulptuką, kad galėtų lengvai nusiraminti ir užmigti. Deja, mano pirmasis bandymas baigėsi tokia reakcija:

Vadinasi “Mama, pati ir imk”.

Laimingos žvaigždės dėka, tapau viena iš atrinktųjų išbandyti naujuosius Avent Ultra Air čiulptukus. Labai daug ko nesitikėjau, bet pabandyti verta. O pabandžiusi labai maloniai nustebau.

Visų pirma, labai smagu, kad čiulptukai yra kartu su laikymo ir sterilizavimo dėžute. Tai užtikrins tinkamą higieną tiek namuose, tiek už jų ribų keliaujant. 

Dizainas labai mielas, medžiagos, iš kurių pagamintas čiulptukas, švelnios, nepavojingos mažyliui. Sterilizavusi čiulptukus, iškart vieną iš jų daviau mažyliui... patiko! Paėmė! Oho! Štai kokia buvo mano reakcija.

Galvojau gal čia naujoko sėkmė ir kitą kartą nebepatiks. 

Kitas išbandymas buvo išėjus į lauką. Rezultatas toks:

Kita diena rezultatas vėl toks:

Taigi, mamytės, nenumokit ranka, jei vienas, antras, trečias ar net dešimtas čiulptukas netinka/nepatinka jūsų mažyliui. O geriausia išeitis - pradėkite bandymus nuo Avent Ultra Air! Augustas sako 10 balų!