Naujienos, palengvinančios tėvų gyvenimą ar piniginę?

Naujienos, palengvinančios tėvų gyvenimą ar piniginę?

29. Oct 2012, 09:30

Vaikų prekių rinkoje nuolat atsiranda naujienų. „Mamyčių klubas“ informuoja apie jas ir kviečia padiskutuoti, ar jos labiau palengvina tėvams gyvenimą, ar piniginę?

 

Konsultuoja Snieguolė Noreikaitė, prekių kūdikiams ekspertė, „Kotryna“

 

Odinis vežimėlis. Vežimėlių pasirinkimas didelis, jų dizainas skirtingas, o šiuo metu galima pasiūlyti natūralios odos vežimėlį. Paklausa jiems yra, kiekvienas nori būti išskirtinis, taigi, turime tenkinti skirtingus poreikius.

 

Kėdutė kūdikiui. Ji ypatinga tuo, kad joje gulėdamas vaikas girdi mamos širdies plakimo dūžius, taigi, jaučia tarsi jos artumą. Kėdutės skleidžiamas garsas subtilus, ramus. Kėdutė be to vibruoja, supa, vaikas jaučiasi panašiai kaip pas mamą pilvelyje.

 

Sauskelnių šiukšliadėžė. Kiekviena šeima, auginanti kūdikį, susiduria su problema, kaip utilizuoti sauskelnes. Dažniausiai mama turi vonioje kamputį, kur šiukšlių dėžėje ar celofaniniuose krepšiukuose laiko panaudotas sauskelnes.

 

Sauskelnių šiukšlių dėžė išsprendžia panaudotų sauskelnių problemą. Panaudotos sauskelnes, įdėtos į dėžę, tarsi „užvakuojamos“, nėra nemalonaus kvapo, švaru, malonu, be to, gražus dėžės dizainas. Telpa apie 20 -25 sauskelnes, priklausomai nuo jų turinio. Tada reikia pakeisti naują kasetę ir toliau naudoti dėžę.

 

 

"Išmanusis" buteliukas. Tai buteliukas, turintis savyje temperatūros indikatorių. Tai reiškia, kai turinys buteliuke yra teisingos temperatūros, kai jau galima maitinti kūdikį, indikatorius šviečia tam tikra spalva. Jeigu skystis per karštas, matysime, kad indikatorius raudonas, vadinasi, reikia atvėsinti.

 

 

Muzikinis pakabutis nėščiosioms. Tai meksikietiškas tradicinis aksesuaras, skirtas ne tik pasipuošti.. Pakabutis nešiojamas pilvuko zonoje, skirtas nėščiosioms. Jo subtilus ir neįkyrus garsas , varpeliui skambant, kūdikis pripranta prie garso, ir vėliau, gimus, atpažįsta garsą, tada mes galime tuo varpeliu duoti pažaisti, nuraminti jį.  

 

Pakabutį galima nešioti nuo dviejų mėnesių. Tai puiki dovana nėščiajai gimtadienio, Kalėdų proga, nes neretai būna sunku nėščiajai kažką nupirkti.

 

 

Kaip Jūs vertinate tokias rinkos naujoves? Kuriai iš jų dėtumėte didžiausią pliusą?

30. Oct 2012, 19:24

bet sios siuksliu dezes koks brangus islaikymas mes su sese skaiciavom, vaje vaje... va turiu spec maiseliu skauskelnem,kurie uk kainuoja 32pyskes( apie 1LT50ct)- 300maiseliu. Iseitys yra ir problema isspresta😀

30. Oct 2012, 07:32

Pakabukas labai fainas 😀

29. Oct 2012, 15:46

apsiejau be imantrybiu 😀

gintarerei gintarerei 29. Oct 2012, 11:57

kazkaip perskaicius niekas nesuviliojo, nes uztenka ir paprastu daikteliu: paprasto vezimelio, paprastos kdutes, paprastos atskiros siuksliadezes ir panasiai 😀 man rodos, jau is didelio rasto iseina kurejai is krasto del pinigeliu...nes vaikai didziausias verslas, nes zino, kad yra tevu, kurie perka viska is eiles 😀 kaip ir jolanta003 man labai suzavejo pakabutis nesciai moteriai, nes cia mintis yra logiska...vaikutis nusirmsta nuogarso, kuri skleidzia pakabutis, o jis juk visada salia... bet net ir as be to apsiejau, dainuodavau savo maziukui kai jis buvo pilvelyje tam tikras dainas ir jis jas atsimena dabar ir nuo ju nurimsta 😀

29. Oct 2012, 11:32

na o mes, tikiuosi jau uz 3 dieneliu, isbandysime sauskelniu siuksliadeze, kuria, beje pas mus, t.y. Norvegijoje, dovanoja nemokamai. Manau ji isties praktiska, ypac del ivairiu kvapeliu 😀)

29. Oct 2012, 09:50

Mums tokių naujienų neprireikė. Tiesą sakant man tai atrodo daugiau prabangos prekės... Turėjom viską ir vežimą (bet ne odinį), ir kėdutę (bet be muzikėlių). ir šiukšlinę (paprastą) 😀 Naujienos labai įdomios.
Labai įdomus daikčiukas tas muzikinis pakabutis, tikrai gera idėja besilaukiančiai mamytei padovanot 😉