NAUJAS PROJEKTAS: 100 pirmųjų naujagimio dienų!

NAUJAS PROJEKTAS: 100 pirmųjų naujagimio dienų!

21. May 2012, 00:00


Ar žinojai, kad per pirmąsias 100 dienų mažylis išgyvena visą savo gyvenimą? O apie tai, kad pirmosios šimtas dienų – svarbiausios adaptacijos šiame pasaulyje procese?

 

Mamyčių klubas pradeda naują projektą "100 pirmųjų dienų su Huggies Newborn"

 

Kaip sako ajurvedos specialistė Inga Runge, pirmosios šimtas mažylio dienų labai svarbios, nes kiekviena diena atitinka vienerius metus, tad patariama tėvams užsirašinėti, kas vyksta kūdikio gyvenime per pirmąsias šimtą dienų.

 

Jeigu aprašysi kiekvieną mažylio dieną, kas su juo vyksta tuo metu, tau pavyks nuspėti sunkumus, su kuriais gali susidurti mažas žmogutis ateityje.

 

Tai viena iš priežasčių, kodėl pradedame šį projektą.

 

Mes gauname nemažai klausimų iš jaunų mamyčių, ypač iš tų, kurios šiuo metu laukiasi pirmagimio ar jau pagimdė – apie maitinimą krūtimi, apie kūdikio priežiūrą, apie pilvelio skausmus, apie dienos režimą, apie pirmuosius pasivaikščiojimus ir t.t.

 

Šis projektas “100 pirmųjų dienų su Huggies Newborn“ bus ypatingas.

 

Kiekvieną dieną portale bus publikuojamas straipsnis, gydytojo atsakymas į jūsų klausimus arba tiesiog dienos rekomendacija, susijusi su pirmaisiais mažylio mėnesiais. 

 

Mamytė Gintarė (GintareRei), kuri neseniai susilaukė sūnelio, kasdien rašys dienoraštį - blogą visas šimtas dienų apie savo mažylį.

 


Bus rengiami įvairūs konkursai būsimoms ir esamoms mamytėms, kurios neseniai susilaukė kūdikio. Jų metu bus galima laimėti naująsias sauskelnes Huggies Newborn su drėgmės indikatoriumi.

 

Naujose sauskelnėse yra drėgmės indikatorius - tai šviesiai gelsva juostelė ant sauskelnių, kuri pažaliuoja kai sauskelnės pilnos ir jas reikia pakeisti. O tai daryti reikia nuolat ir nevėluojant. 

 

Mama Gintarė yra pagrindinė projekto dalyvė-blogerė, kuri kasdien visas šimtą dienų ves dienoraštį ir už tai gaus gausybę Huggies dovanų. Tačiau kiekviena iš jūsų, jei laukiatės mažylio, ar neseniai pagimdėte, taip pat galite vesti savo blogą - pasakojimą su nuotraukomis kas savaitę ir gauti už tai dovanų. Rašykite savo pasakojimus apie kūdikėlį (arba veskite dienoraščius), klauskite specialistų ir gaukite atsakymus iš jų. Pasakojimus su nuotraukomis galite rašyti paspaudę šį mygtuką:

 

 

 

Tikimės, kad aktyviai įsitrauksite į šį projektą ir pasisemsite tiek gerų emocijų, tiek žinių.

Su meile,

Mamyčių kluo portalo redaktorė Eglė

Jei turi klausimų specialistams arba redakcijai, juos rašykite el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

21. May 2012, 22:31

Labai įdomu bus paskaityti! 😀 👍

21. May 2012, 13:11

Tuoj publikuosime Jūsų pirmąjį dienoraščio puslapį 😀

gintarerei gintarerei 21. May 2012, 12:41

Laukiu nesulaukiu pradėti dalintis 😀 jau turiu sukaupusi įspūdžių iš 5 dienų 😀 p.s. tikrai prisipažinsiu, kad nesitikėjau, kad kiekvieną dieną bus visko tieeek naujo 😀