MAŽENOS blogas: Domukui jau trys mėnesiai

MAŽENOS blogas: Domukui jau trys mėnesiai

22. Aug 2012, 08:00

 

Nors šiek tiek pavėluotai dėl tam tikrų aplinkybių, bet nusprendėm ir mes eilinį kartą papasakoti, kaip gi auga mūsų Dominykas.

 

Rugpjūčio 4 d. buvo Domuko vardadienis. Jį šventėm pas promočiutę, kaime. Buvo puiki diena ir geras laikas. Na o rugpjūčio 12 d. Domukui suėjo visi 3 mėnesiai. Džiaugiamės, kad vaikutis greitai auga.

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Aplankius gydytoją paaiškėjo, kad Domukas sveria 7 kg ir yra 62 cm ūgio. Visiškai sveikas vaikas. Taip pat gavome pažymą, kad mums leidžiama lankyti baseiną. Taigi mėnesio pabaigoje pradėsim lankyti.

 

Žaidimai

 

Dienomis Dominykas būna linksmas, jį domina viskas kas yra aplinkui. Jis atrado "gerą" daiktą - televizorių, ir nebandyk tik jo užstoti, iškart barasi savo kalba. Aišku, tuo nepiktnaudžiaujame.

 

Vis labiau jam patinka žaisliukai, kuriuos jis ima į rankytes. Na o pačios rankytės vis dažniau atsiranda jo burnytėje. Beje, pradėjom ir mes masažuoti dantenas specialiu silikoniniu šepetėliu. Domukui tas patinka.

 

{smallpic:3}

 

Maitinimasis

 

Valgo Dominykas gerai. Ačiū MK už patarimus. Pienukas atsistatė. Be to, taip pat kūdikį maitinanti draugė patarė gerti pienuką su graikiškais riešutais. Nežinau, ar tai suveikė, bet jaučiu, kad man pienuko pagausėjo, vaikas greičiau juo pasisotina.

 

Maudynės

 

Domukui labai patinka maudynės. Jau maudomes vonioje, vonelė mums pasidarė maža. Bet kūdikio ratas mums nepatinka, išmesti 30 Lt.

 

{smallpic:4}

 

Miegas

 

Po mano stresų, Domas pradėjo blogai miegoti. Vaikas keliasi kas valandą, paima keliom minutėm krūtį ir vėl užmiega. Nupirkau arbatos Neuro - 3, pilu jos į vonią, maudomes joje, tai šiąnakt vaikas kėlėsi tik 2 kartus. Nežinau, ar tai padėjo, ar tai sutapimas. Tikiuosi, kad atstatysim savo puikų miegą, kai kėlėmis vos 1-2 kartus per naktį.

 

{smallpic:5}

 

Taigi, taip mes augam.

 

Ankstesni Maženos straipsniukai apie mažylį:

Dominykui jau 2 mėnesiai

Dominykas ir jo balionėlis

 

22. Aug 2012, 22:20

Ačiū mergaitės😀

22. Aug 2012, 11:26

sveikiname😀 🌷 🎉

22. Aug 2012, 10:31

Su trečiu mėnesiuku 😘 🤗 🌷 🌷 🌷