Mano nepamainomas pagalbininkas!

Mano nepamainomas pagalbininkas!

13. May 2021, 18:58 Evelina90 Evelina90

Mūsų šiuolaikiniame pasaulyje yra sukurta jau tiek daug įvairių prietaisų ir pagalbininkų, kurie mums palengvina gyvenimą. Ypač šių pagalbininkų prireikia, kai šeimoje atsiranda mažylis, kuris reikalauja daug dėmesio, laiko ir meilės. O mamytė visada nori viską suspėti ir darbus atlikti kuo geriau.

Matyt todėl Philips Avent sukūrė šį naująjį pientraukį! Turiu galimybę jį išbandyti viena pirmųjų, todėl skubu pasidalinti savo įspūdžiais! 

Prisipažinsiu, kai susilaukiau pirmagimės, pientraukio neturėjau. Buvau įsitikinusi, kad tai beprasmis ir visiškai nereikalingas pirkinys. Och, dabar išbandžiusi šį pientraukį, supratau, kaip stipriai aš klydau... 

Dabar be jokios sąžinės graužaties galiu kelioms valandoms palikti jaunėlį su tėčiu ar seneliais ir nueiti į parduotuvę ar paprasčiausiai ramiai skirti laiko sau! Ir nesibaiminti, kad mažylis išalks, o manęs nebus šalia. 

Vos per kelias minutes pientraukio pagalba nusitraukti reikiamą pienuko kiekį! O dar labai nudžiugino, jog rinkinyje yra ir buteliukas, tiesiai į jį galima pieną nusitraukti ir užsukti čiulptuką, o kai reikės - duoti mažyliui. Tai ne tik sutaupo laiko(kai alkanas mažylis verkia - kiekviena akimirka kaip amžinybė), bet ir nešvarių indų kiekį, kas man yra ne mažiau svarbu! 

Žinoma, joks pientraukis neatstos nei motinai, nei vaikui natūralaus žindymo, bei odos kontakto, vaikas yra geriausias "pientraukis" :) Tačiau, kai yra situacija, kai vaikelį reikia palikti kelioms valandoms - toks pientraukis tai tikras išsigelbėjimas kiekvienai mamai!