Lašiukai ar kmynų arbata nuo pilvo diegliukų?

Lašiukai ar kmynų arbata nuo pilvo diegliukų?

09. Jan 2013, 07:00

 

Laba diena, turiu 1 savaitės mergytę. Mus kamuoja pilvo diegliukai. Gydytoja patarė nusipirkti nuo pilvo diegliukų lašiukų, o vyro mama sako, kad geriau duoti atsigerti kmynų arbatos.

 

Bet aš ją maitinu natūraliai, nenaudoju jokių čiulptukų ir buteliukų ir, kiek žinau, papildomai niekuo girdyti negalima. Gal galite patarti, kaip man pasielgt? 

 

Gal man pačiai geriau kmynų arbatą gerti?

 

Mama Asta

10. Jan 2013, 00:45

Dažniausiai diegliukai atsiranda, kai kūdikiui pučia pilvuką, o oro pilvelyje dažniausiai atsiranda, kai kūdikis jo prisiryja netinkamai prigludęs prie krūties: http://www.zindyk.lt/?p=321

09. Jan 2013, 16:36

Naudojom lašiukus, kmynų vengiau jam duoti.

09. Jan 2013, 13:20

Beje gali pameginti masazuoti pilvuka, bei dar nuramina skausma silti kompresiukai pilvukui, as turiu sildoma zaisliuka, bet galima ir skudureli su lygintuvu pasildzius uzdeti. Nors sildykles- zaisliukai ilgiau lieka silti .

09. Jan 2013, 13:17

Oj kaip tave suprantu, pati isgyvenu siuo momentu ta pati: meginau ir lasiukus ir arbateles, net misinuka keiciau(pati nemaitinu) , bet dabar uzkietejo viduriukai, tad kita bedele ☹ guodziu save ir maziuka , kad tai isaugsim 😀

09. Jan 2013, 12:23

iki 6menesiu ant ranku istisai teko nesiot ☹

09. Jan 2013, 12:22

dukrytei visai nieko neprireike ,o sunui ir lasiukus ir arbatele teko girdyt

gintarerei gintarerei 09. Jan 2013, 12:00

mes naudojome lasiukus, nes maziuka labai baisiai tie diegliukai kamuodavo, rinkdavausi ka valgau, vos ne ant dietos sedejau, bet pilvuka pusdavo, pati gerdavau kmynu irpankoliu arbateles, taciau maziukui ju neduodavau, nes gastroenterologai nepataria, juk kmynai ir pankoliai kietina viduriukus, taigi maziukui dar daugiau diskomforto butu. Kadangi tavo maziuke maza, as tavo vietoje neduociau arbateliu, nes jas reiketu girdyti buteliuku, kad is principo nera gerai, kol dar neismoko labai gerai zisti. Kam prasideti su tais buteliukais.
Lasiukai nuo pilvo diegliu yra pritaikyti kudikiams ir duodant juo teisingomis dozemis, jie nera pavojingi o diegliukus sumazina iki minimumo.
Be lasiuku guldykite mazyle kuo dazniau ant pilvuko, nes tai stiprina pilvo raumenukus ir tuo paciu virskinimo sistema, taip pat galite paspaudyti kojytes pri pilvuko sulenktai keliukais, tai padeda issipurpseti.

Sekmes dideles. Suraskite tai, kas Jums tinka, nesibaiminkite jokiu priemoniu, juk jos visos sukurtos tam, kad padetu jusu mazylei! Mes isaugom po dvieju menesiu diegliukus 😀

09. Jan 2013, 11:07

na as buvau nusipirkus lasiuku bet ju neprireike, nes labai ziurejau ka pati valgau, o gal tiesiog vaiko organizmas naturaliai viska prieme nekeldamas vaikui skausmo. tikiuosi ir su antru vaikeliu pasiseks ir nereiks ziuret kaip maziulely kankina pilvelio diegliukai