Kuo ypatingi Johnson’s® Baby produktai?

Kuo ypatingi Johnson’s® Baby produktai?

05. Apr 2012, 07:00

 

Daugiau nei 100 metų Johnson’s® Baby laikomas ekspertu mažylio higienos priežiūros srutyje, juo pasitiki mamos ir specialistai visame pasaulyje.

 

Švelnių formulių dėka vaikų plaukučius Johnson’s® Baby produktai ne tik švariai išplauna, bet ir saugo jaurią mažylių odelę.

 

Tam, kad būtų išvengta galimų alergijų ir sudirgintos odos, Johnson’s® Baby produktai yra kliniškai patikrinti, saugo švelnią ir jautrią naujagimio odelę.

 

Maudynėms skirti produktai Johnson’s® Baby pažymėti specialiu ženklu NO MORE TEARS® (Daugiau jokių ašarų), o tai užtikrina saugumą vaikučių akims.

 

Aukšta kokybė ir kliniškai įrodytos formulės ir yra priežastis, kodėl produktai JOHNSON’S® Baby naudojami daugelyje gimdymo namų visame pasaulyje.

 

Ir grįžus namo iš gimdymo namų galite naudoti produktus JOHNSON’S® Baby, nes galite būti tikri, kad tai geriausia jūsų naujagimiui.

 

Jūs žinote, kad nuo pat pirmų dienų, kai tapote mama, galite pasikliauti JOHNSON’S® Baby.

 

O tau ar patinka JOHNSON’S® Baby kosmetika?

Kokie produktai JOHNSON’S® Baby tau patinka labiausiai?

 

 

Johnson’s Baby“ – saugumas ir švelnumas Jums bei Jūsų kūdikiui!

"EUROVAISTINĖJE" balandžio mėnesį - 20% nuolaida

 

Kūdikių ir mažų vaikų odelė yra labai švelni, todėl jai reikia ypatingos priežiūros. „Johnson’s Baby“ produktų gamintojai daugiau kaip 100 metų paskyrė tam, kad suprastų kūdikius ir jų odos bei plaukučių priežiūros poreikius.

johnson1

johnson2

 

 

 

johnson3

johnson4

 

Ilgametė patirtis ir žinios pritaikomi kuriant itin grynus ir švelnius produktus be parabenų, be alkoholio ir be kvapiųjų alergenų. 

 

johnson5

johnson6

Kiekvienas kūdikiams skirtas produktas – nuo medžiagų pasirinkimo iki galutinės saugumą, švelnumą ir lengvumą užtikrinančios produkto sudėties – kuriamas laikantis pačių aukščiausių standartų.

johnson7

johnson8

 

Dauguma „Johnson’s Baby“ gaminių sukurti remiantis „jokių ašarų“ sudėtimi, todėl produktai negraužia mažylių akyčių ir yra švelnūs jų akims lyg tyriausias vanduo. Ypač švelnios ir stiprios servetėlės puikiai nuvalo, drėkina ir saugo vaiko odelę.

 

Naujos Kūdikio kraitelio akcijos Eurovaistinėje visą balandį

 

DĖMESIO! Pasiūlymai galioja visą balandžio mėnesį EUROVAISTINĖJE su kortele MEDUS. Nuolaidos nesumuojamos. Akcijoje dalyvaujančių prekių skaičius ribotas!

  

 

3

 

{smallpic:1}