KOLIAŽAS: 2-oji savaitė su Huggies® Newborn!

09. Dec 2013, 17:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

“Pirmosios savaitės” – unikalus Mamyčių klubo projektas, kurio dėka mes turime galimybę stebėti kūdikio vystymąsi pirmuosius tris jo gyvenimo mėnesius. Ir kartu tiek su tėveliais, tiek su jų mažyle išgyventi daug pirmųjų kartų.

Pirmosiosmis dienomis pirmuosius iššūkius įveikti mums padeda gimdymo namų medicinos personalas – patariantis, kaip pradėti maitinti mažylį, kaip prižiūrėti jo bambutę, kaip teisingai keisti sauskelnes ar kaip rengti savo gležnutį vaikutį. Tačiau jau visai kitas reikalas – pirmąkart su savo stebuklu grįžti pirmąkart namo, kur viską teks atlikti jau savarankiškai....Neabejotinai prasideda naujas gyvenimo etapas.

Kas gi vyksta su mažyliu antrąją jo gyvenimo savaitę?

Antąją savaitę mažylis vis labiau prisitaiko prie pakitusių jo gyvenimo aplinkybių. Įprastai  jis visiškai atgauna savo pradinį svorį, kurio galbūt neteko per pirmąją savaitę ir netgi po gramą po kitą pradeda jo priauginėti.

Bambutė – jau beveik sugijusi, tačiau mes ją vis dar kruopščiai prižiūrime atlikdami rytinius prausimosi ir higienos ritualus.

Perrenginėdami savo mažylį būtinai leiskite jam bent kelias minutes paplikinėti. Oro vonios ne tik grūdina jūsų kukulėlį, bet ir yra puiki profilaktika sauganti gležnąją odelę nuo prakaitinės ir pašutimų.

Dėmesingai parinkite sauskelnes. Jos turi būti minkštos, švelnios, pagamintos iš kvėpuojančių medžiagų. O ir keisti jas būtina taip dažnai, kaip tik to reikalauja aplinkybės – juk mažylio odelė dar tokia gležna. Jautri.

 SUKURK SAVO KOLIAŽĄ>>

Papasakok, kokia buvo tavo mažylio antroji savaitė! Kaip sekėsi "atrasti" vienas kitą?

20131204143820-46111.jpg