Koks buvo Tavo ir mažylio sugrįžimas iš gimdymo namų?

Koks buvo Tavo ir mažylio sugrįžimas iš gimdymo namų?

04. May 2013, 08:00

Turbūt visos prisimenate tą dieną, kai su naujagimiu grįžote į namus iš gimdymo namų. Pagaliau - namai namučiai! Kaip Tu jautiesi, ar vyras parengė namus jūsų sugrįžimui? Papasakok.

 

Būna, kad kai kuriuose namuose nepriimtina surinkti vaikišką lovytę iki tol, kol kūdikis nepasirodė namuose, tad visas šis rūpestis lieka tėčiui.

 

Štai keletas patarimų tėčiui, kad namai, sugrįžus žmonai su kūdikiu, būtų jaukesni:

 

-tėtis galėtų pasirūpinti, kad namie neliktų neplautų indų, skalbinių, būtų švarios grindys. Gali pasikviesti į pagalbą artimuosius, savo mamą.

 

-tegu tėtis surenka vaikišką lovytę, nuvalo ją drėgna pašluoste. Geriau lovytės nestatyti prie lango, šalia radiatorių ar elektrinių prietaisų.

 

-tegu išsiurbia minkštuosius baldus, nuvalo dulkes.

 

-tu turbūt esi parengusi baltą patalynę vaikučiui, tad belieka užvikti antklodę bei čiužinuką, geriausia paklodė su gumyte. Pagalvytės naujagimiui nereikia, užteks kelis kartus sulenkti „palutę“.

 

-Jeigu prie lovytės esate sugalvoję baldakimą, tegu tėtis jį pritvirtina.

 

-tėti, jeigu nori pradžiuginti savo mylimąją, pamerk į vazą gėlių, tačiau tų, kurios nėra labai kvapnios.

 

-tėti, gali nupirkti maisto. Nėra nieko blogiau, kaip tuščias šaldytuvas pirmą dieną grįžus iš gimdymo namų.

 

Kokius Tu radai namus, sugrįžusi iš gimdymo namų su leliuku? Gal vyras tave kuo nors maloniai nustebino?

 

 

 

05. May 2013, 10:39

oi is gimdymo namu mus veze tuomet dar tik busima Gustes kriksto mama 😀 nors ir gimdyti isvaziavau 41 nestumo savaite, bet kambario pasiruosusi nebuvau, lovytes nesusidejusi, net vezimelio neturejau 😀
tuo pasirupino mano teveliai, paruose kambari musu grizimui 😀

04. May 2013, 11:42

Gimus pirmajai dukrytei namus paruošė mano mama, kadangi vyras su mumis kartu gulėjo visas dienas ligoninėje. Durys buvo papuoštos balionais ir taip pat buvo pakabintas užrašas "Sveikinam sulaukus dukrytės!". Na, o jau antrajai dukrytei namus paruošė tėvelis, ne taip įspūdingai kaip mama, bet tikrai likau patenkinta. 😀

04. May 2013, 10:58

Grizus namuose manes lauke dukryte su puokste tulpiu ir sukurtu mociutes eilerasciu man ir Urtytei,kuri padeklamavo dukryte 😀 Buvo nerealu 😀