Kokią patalynę pirkti naujagimiui?

Kokią patalynę pirkti naujagimiui?

05. Aug 2011, 00:00

Sveikos, ruošiu kraitelį antrajam vaikeliui. Susidūriau su problema, apie kurią net negalvojau, kol laukiau dukters (nes daugelį daiktų tuomet man atidavė tetos).

 

Turiu nupirkti mažyliui antklodėlę ir net neįsivaizduoju, kokią rinktis, nors tvirtai žinau, kad sintetinės tikrai neimsiu. Yra visa gausa: avies vilnos, vatinės (senovinės) ir tt.

 

Išsakykite savo nuomonę dėl antklodžių, o taip pat ir dėl pagalvių. Žinau, kad iki pusės metų nereikia pagalvės, bet ruošiuosi vyresniajai nupirkti naują, tačiau taip pat net akys raibsta nuo pasirinkimo gausos.

 

Ačiū už patarimus.

 

Božena

Jaukiems ir stilingiems namams Jaukiems ir stilingiems namams 15. Jun 2017, 10:59

Aš tai rekomenduočiau šias antklodes: http://www.saulespatalyne.lt/vaiko-kambarys/antklodes/kudikiams/
ir šias pagalves: http://www.saulespatalyne.lt/vaiko-kambarys/pagalves/kudikiams/

Pirkome mes rinkinukus (pagalvė+antklodė) vasarai medvilninius, o žiemai vilnonius. Labai lengvi, kas gerai mažam vaikučiui, bet tikrai pakankamai šilti 😀

21. May 2014, 11:08

Mes tai nusipirkome visa šeima patalynę iš http://www.avyte.lt/minkstoji-patalyne ir mažyliui mūsų(11mėn) nupirkome antklodę iš ten pat avies vilnos, sutinku su "inesalabas" tikrai už natūralią vilną nieko geriau negali būti .

08. Sep 2011, 21:42

Man taip pat tai - didelis klaustukas. Ką daryti, nežinau.
Aš galvojau užsisakyti ir nusipirkti lamos vilnos antklodę, bet vėliau pradėjau domėtis šiuo klausimu, tai atsakymai buvo įvairūs, jog vilna gali mažylius alergizuoti, kad sintetika geriau. Bet..... Argi už natūralią vilną (žiemą šildo, vasarą vėsina) gali kas būti geriau. Esu pasimetus ir nežinau, ką pasirinkti.

05. Aug 2011, 22:23

Mes apsaugas iki siol naudojam, o mums 1.3 m., nes maniskis megejas uzstrigti miegant tarp lovytes stipinu, o be to daug vartosi, trankosi.

05. Aug 2011, 21:19

o mes ir uzuolaidas ir apsaugeles naudojam iki siol, kazkaip mum netrugdo visai😀 o atrodo man bent jau tai graziai😉

Krisliukas Krisliukas 05. Aug 2011, 20:53

manau apsaugėlių lovytei ir užuolaidų neverta pirkti, turėjau pirmagimiui nupirkusi, bet gal mėnesį tepanaudojau.. antrajam iš viso nedėjau jokių apsaugų, nei juolab užuolaidų..tikrai nevertas dėmesio reikalas ir tik pinigų švaistymas..jau geriau karuselė grojanti virš lovytės 😉
mano pataliukai medvilniniai, dar nuo pirmagimio likę 😉

05. Aug 2011, 11:11

Aš pirkau visą komplektėlį: apsaugos, užuolaidėlės, kaldrytė, pagalvytė, patalynės užvalkaliukai 😉 rašo kad 100 proc medvilnė, bet mažasis labai po ta kaldryte prakaituoja 🤔 tai per karščius kloju tik lengvu užvalkaliuku.