Kodėl būtent Huggies® naujagimiams?

Kodėl būtent Huggies® naujagimiams?

16. Jan 2012, 07:00

 

Jeigu Tu dar laukiesi savo stebuklo, tad jau nuo septinto-aštunto nėštumo mėnesio gali pradėti rinkti krepšį į gimdymo namus. Žinoma, reikės ir naujagimiams skirtų sauskelnių.

 

Tačiau jų pasirinkimas kaip niekada didelis, jis kasmet keičiasi, gamintojai keičia rūšis ir technologijas, atsižvelgdami į tėvų poreikius. Reikia tokių sauskelnių, kurios galėtų suteikti geriausias sąlygas kūdikiui pirmosiomis jo gyvenimo dienomis.

 

Ar žinai, ką reiškia žodis „HUGGIES? Tai išvestinis žodis iš anglų kalbos veiksmažodžio „to hug”, reiškiantį „apkabinti, priglausti“. Būtent todėl Huggies® visada stengiasi būti minkštu ir švelniu, kaip mamos rankos, apkabindamos kūdikį.

 

Pirmosios dienos ypatingos – tėvai įsitempę, emocingi, juk toks įvykis – gimė mažylis. O kaip jaučiasi mažylis? Jis juk perėjo iš šilto ir saugaus motinos pilvelio į šaltą pasaulį. Tad visa, kas jį supa – drabužiai, garsai, šviesa – turi sakyti „mažyli, sveikas atvykęs į šį pasaulį“

 

 

 

1

 

Tokia pati užduotis laukia ir sauskelnių – šiltai ir švelniai priimti mažylį, suteikti jam saugų, sausą ir šiltą sapną.

 

Huggies® Newborn su BIO-medvilne – geriausias palydovas, kuris jus lydės į gimdymo namus pasitinkant naujagimį.

 

Sauskelnių sudėtyje – minkšta, natūrali medvilnė, kuri padės jūsų mažyliui adaptuotis ir jaustis gerai bei patogiai.

 

Mamyčių klubas pataria pasiimti į gimdymo namus specialų komplektą Huggies® naujagimiams – jame yra visa, kas būtiniausia: sauskelnių pakuotė, drėgnos servetėlės Huggies Pure, kurios sudarytos iš gryno vandens, ir net švelni kepurytė naujagimiui!

 



Pasiimk Huggies® Newborn į gimdymo namus, kad pirmosios mažylio dienos būtų pačios geriausios!

 

Kūdikio kraitelio projektą pristato EUROVAISTINĖ!

3

17. Jan 2012, 21:12

o mus isbere nuo huggies labai smarkiai☹

16. Jan 2012, 18:16

mes irgi nuo gimimo su Huggies 😀

16. Jan 2012, 16:21

man huggies atrodo daug naturelesnes uz pampers nes tik atplesus pampers poka jau toks kvapas sintetikos kad negaliu apsikest huggies be jokio kvapo ir minkstos patogios svelnios labai. me stik uz HUGGIES

16. Jan 2012, 16:11

Mano krikšto sūnelis nuo pat pirmų dienelių tik su Huggies 😀 👍