Jonukui - jau MĖNUO! Valio!

Jonukui - jau MĖNUO! Valio!

19. Jun 2012, 09:00 gintarerei gintarerei


Birželio 13 diena. Jonukui 29 diena. Mums jau 4 savaitės. Kaip greitai laikas eina...

 

Rytas mums ir vėl tęsiasi iki 10 valandos ryto. Šiandien atpylinėjo mažiau, taigi vis dar nesuprantame, kas jam vakar buvo. Stebime ir toliau mažiuką, ir jei ką, turėsime klausimų gydytojai.

 

Pamenu, kad gastroenterologė minėjo, kad daug atpylinėti gali vaikiukai ir dėl alergijos tam tikriems produktams. Būna alergija išorinė (spuogeliais) ir vidinė (atpylinėjimu).

 

Nuo 10 valandos ryto prasideda „Jonukas nemiegiukas“ akcija. Užmiega tik porai valandėlių ir tuo metu aš turiu laiko pagaminti pietus. Ačiū Jonukui. Jis toks supratingas kartais būna :)

 

Užmiega, beje, Jonukas mūsų lovoje šalia tėčio. Jau minėjau, kad mano pieno kvapas sūnelį erzina ir man niekaip šalia savęs, o ypatingai ant savo krūtinės, nepavyksta jo užmigdyti. O tėčiui, va bac ir pavyksta.

 

Ot apžoriukas mūsų vaikiukas ir beveik visad alkanas. Jau su nekantrumu laukiu mėnesio amžiaus ir kito svėrimo, kad sužinočiau, tai kiek gi iš viso per mėnesį pasunkėjo. Bijau, kad pakankamai daug.

 

Šiandien ir vėl apsilanko pas mumis sesutė iš poliklinikos patikrinti, kaip Jonukui sekasi. Kadangi mums sekasi puikiai, ji ilgai neužsibūna. Paklausiame apie atpylinėjimus ir ji pastebi, kad jei mažiukas neatpylinėja fontanu, reiškia, viskas gerai.

 

Taip pat pasiklausinėjame apie nedidelį bėrimą ant veiduko, apie „nemiegadienius“ ir kitus mus dominančius aspektus. Kitą savaitę susitiksime vėl, taigi greitai atsisveikiname.

 

Mes nesitikėjome, bet po pietų Jonukas puikiai miega ir artėjant vakarui (būdravimo laikotarpiui) mes vėl nerimaujame. Kiekvieną vakarą būdravimas būna vis kitoks ir vis nežinome, ko tikėtis. Todėl visą dieną, netgi po maitinimų nekliudome mažiuko, nenešame jo į lovytę, paliekame savo lovoje kur valgė, kad tik miegotų ir nepabustų.

 

Taigi šiandien mūsų lova - Jonuko karalystė. Manau, jam visai neblogai tokioje „mažoje“ lovoje vienam miegoti. Vietos užtektinai.

 

Na norim ar nenorim, nuo 21 valandos ateina būdravimo laikotarpis.

 

Jonukas kartu su tėčiu taip pat žiūri futbolą ir būtinai tam pasiruošęs.

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

Krisliukas Krisliukas 19. Jun 2012, 16:25

valiooooooo...sveikinam didžiulį vyrą 😉 🌷

gintarerei gintarerei 19. Jun 2012, 11:49

aha, laikas bega nenumaldomai, atrodo vakar gimdziau, o va jau 4 savaites mes su maziuku kartu 😀 noriu tik pataisyti, kad menesiuko gimtaidneis mums uz 3 dienu, o siandien lygiai 4 savaites 😀 keistai tas laikas skaiciuojasi 😀
Bet vistiek ACIU VISOMS UZ SVEIKINIMUS! Visi bus perduoti Jonukui 😀

19. Jun 2012, 11:38

su pirmu menesiuku!!!

19. Jun 2012, 09:45

greitai bega laikas...sveikinimai 🌷 🌷 🌷

19. Jun 2012, 09:40

Su pirmuoju mėnesiadieniu 😀 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

19. Jun 2012, 09:23

Sveikinam su menesiuku 🌷 😀