Jonukui 1 mėnuo ir 19 diena: maži mamos malonumai

Jonukui 1 mėnuo ir 19 diena: maži mamos malonumai

11. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei


Liepos 5 diena. Jonukui 1 mėnuo ir 19 diena.

 

Šiandien keliamės ir vėl 10 valandą ryto. Kaip seniai taip buvo. Aišku, naktelė visai nebloga buvo, tik labai nervina mane pačią, kad naktį užmiegu bemaitindama mažiuką, taigi visą Jonuko miego laiką pramiegame kartu, o tai reiškia, kad negaliu iki galo kietai miegoti ir atsipalaiduoti.

 

Kai prabundu, būna maždaug likę apie pusvalandį iki mažiuko prabudimo ir jei bandau perkelti į lovytę, jis bet kokiu atveju prabunda. Taigi pusę šios nakties pramiegame kartu. Na bet prieš organizmą nepakovosi, „lūžtu“ ir nepajaučiu kaip.

 

Diena ir vėl nuostabi, nes mažiukas miega puikiai šiandien. Jau trečia diena viskas taip, kaip pirmomis dienomis. Mažiukas daug miega, sočiai valgo ir yra ramus. Nežinau, ar tai sutapimas, bet paskutines dienas daviau naujus vaistukus Infacol (pabadyti). Taigi nežinau, ar čia susiję su vaistukų vartojimu, ar tiesiog toks Jonuko ritmas šiomis dienomis? Pažiūrėsime, kaip bus toliau.

 

Šiandien oras ir vėl nesuprasi koks: paryčiais plieskia saulė, kai atsikeliame ryte, pliaupia lietus ir yra vėsu, po pietų pradeda giedrytis, o vakaras išvis pirtelė. Ir suplanuok išeiti į lauką, kad nori :)

 

Na, bet į lauką bet kokiu atveju šiandien vakarop traukiame, nes vykstame pas mano mamytę visa šeima, nes ji man padovanojo apsilankymą kirpykloje, o ji tuo metu su vyru prižiūrės mažiuką. Taigi, nedidelis moteriškas malonumas šiek tiek pakėlė nuotaiką ir atgaivino, atgaivino ne tik galvą, bet ir protą.

 

Aišku, kirpėja pastebėjo, kad nerimauju sėdėdama kėdėje ir „spirgu“ bei skambinėju mamai arba vyrui. Namuose mama su vyru tvarkėsi puikiai, bet vis tiek nebemoku jau būti be Jonuko, nebemoku būti nematant jo kiekvieną akimirką ir nežinant, ką jis veikia. Net ir malonumas sėdėti kirpėjos kėdėje nebe tas...ir panašu, kad taip bus ilgai, ilgai, ilgai :)

 

Atskubėjusi iš kirpyklos randu puikiai nusiteikusį Jonuką ir visus kitus šeimynos narius, todėl atsikvėpiu. Panašu, kad ištrūkti kažkur valandėlei kitai pavyksta, tačiau sunku emociškai.

 

Grįžus vakarieniaujame, bendraujame ir laukiame vėsesnio oro vykti namo, tačiau toks oras šiandien neegzistuoja ir net apie 22 valandą lauke būti neįmanoma. Vėjo nėra, temperatūra aukšta. Jonukas irgi kaista.

 

Grįžus, mažiukas vėl užmiega apie 23 valandą.

 

{smallpic:1}

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

12. Jul 2012, 22:53

Pritariu... Miegodavau ir aš su mažiuku pašonėj 😀 Dėl negalėjimo būti be vaikučio nė akimirką irgi pritariu... savanaudiškai skamba, bet man atrodo, kad aš geriausiai galiu juo pasirūpinti.. turbūt dėl to, kad tiek daug laiko leidžiam tik dviese...

12. Jul 2012, 13:19

ir man taip būdavo išlekiu kur ir duodu tel, vyras sakydavo baik panikuoti😀 ir su užmigimu taip būdavo, žodžiu motinystė mus vienija 😃