Jonukui 1 mėnuo ir 18 dienų: daug šypsenų ir gugavimo

Jonukui 1 mėnuo ir 18 dienų: daug šypsenų ir gugavimo

10. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Liepos 4 diena. Jonukui 1 mėnuo ir 18 diena.

 

Naktis praeina visai puikiai. Na, pagaliau grįžta ramios naktys. Mažiukas miega nuo 23 valandos iki 3 valandos, o vėliau iki 7 valandos ryto, vėliau dar valandėlę pasnaudžia. Tiesiog puiku. Jau senokai nesikėliau tik 1 kartą per naktį.

 

Oras šiandien ir vėl keistas nesuprasi, ar šviečia saulė, ar lyja, ar šilta, ar šalta, todėl į lauką sunku ištaikyti išeiti. O Jonukas jau antra diena, kaip labai supratingas ir leidžia mamai pailsėti, o jei rimtai, tai vėl jam miego diena ir miega jis visai nemažai, bet palyginus su paskutinėmis savaitėmis, tai išvis labai daug. Net šiek tiek ir trūksta man bendravimo su Jonuku, nes jau spėjau priprasti, kad labai daug mes su mažiuku per dienas linksminamės.

 

Visgi pastebiu, kad mūsų vaikiukas tikrai geras vaikas. Visada pasako, ko nori, be priežasties neverkia, nėra labai zirzlus, yra labai bendraujantis ir labai linksmuolis, svarbiausia su juo bendrauti.

 

 

Vakare į svečius atvyksta močiutė, kuri labai pasiilgsta anūko kiekvieną dieną, ir kartu šiandien su močiute Jonukas daro mankšteles, masažiukus ir maudosi. Laikas pralekia labai smagiai. Su Jonuku jis visada pralekia greitai ir maloniai.

 

Apie 23 valandą mažiukas migdosi pakankamai sunkiai, iš to jau galima spręsti kad miegos kaip angeliukas... Čia galbūt sutapimas, bet taip dažniausiai būna.

 

Beje, kaip šauniai mažiukas bendrauja su visais – manimi, tėčiu, močiute, seneliu, mūsų draugais. Labai daug šypsosi, „guguoja“ ir būtinai nori bendravimo su dialogu. Monologas jam nepatinka. Pavyzdžiui, su liūtuku, pakabintu vežimėlyje, jam įdomu bendrauti lygiai 5 minutes, o vėliau jam nuobodu, nes liūtukas su juo nekalba.

 

Sunkaus migdymo prognozės neišsipildo ir mažiukas užmiega per valandą, t.y. apie 23 valandą.

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

Gintarė

10. Jul 2012, 23:52

Gintarė, mums vakar buvo keturi mėnesiukai, ir dabar mūsų rėžimas idealus - išmiegam visą naktį (nuo 10-11 val. iki 7-8 val.), o tokio amžiaus, kaip Jonukas ir mano sūnelis keldavosi panašiu grafiku. Nuoširdžiai linkiu, kad ir Jūsų naktys taptų ilgesnės 🌷

ausryte12 ausryte12 10. Jul 2012, 22:31

saunuolis Jonukas! 🌷

10. Jul 2012, 11:51

negaliu atsiziuret koks grazus berniukas😀