Išbandome Moss produkciją

Išbandome Moss produkciją

12. Mar 2019, 17:57 Agnija M Agnija M

Begalo džiaugiamės galėdami išbandyti Moss maisto papildus. Ir kaip tyčia, vos gavus produktus susirgome visa šeima. Tad nieko nelaukdami nusprendėme , kad tai puiki galimybė juos išbandyti ir patikrinti ar išties bus jaučiamas pagerėjimas. 

Iš pirmo žvilgsnio patiko pati pakuotė, pirma į galvą šovusi mintis - ”ekologiška”. Viduje neradau jokio informacinio lapelio. Tačiau visa reikiama informacija yra trumpai ir aiškiai parašyta ant pakuotės. Moss Broncho ir Imuno buteliukai yra stikliniai, su užsukamu kamšteliu. Neturi apsaugos nuo vaikų atdarymo. Tad mano 1 m. 9 mėn. sūnus sugebėjo pats atsukti kamštelį. Ant kamštelio yra uždėta taurelė, ant kurios surašyti ml. Ganėtinai patogu įpylus reikiamą kiekį duoti vaikui pačiam išgerti. 

Taigi, pirmą nusprendėme pabandyti Moss Imuno. Dukrelė 3,5 m. labai nekantravo.

Tačiau vos paragavus veido išraiška pasikeitė. Jos verdiktas ”per rūgštu”.

Atidarius Moss  Broncho ir užuodus jo kvapą dukrytė pareiškė, kad šitas jai tikrai patiks. Ji išgėrė visą taurelę su malonumu ir tikėjosi, kad duosiu jai dar.

Sūnui taip pat daviau šio sirupo, kadangi jis tinkamas ir mažiausiems. Taurelė buvo tuščia akimirksniu. Paragavus pačiai, galiu pasakyti, kad Broncho išties daug saldesnis ir skanesnis už Imuno.

Moss Cold teko išbandyti man su vyru, kadangi jie skirti vyresniams nei 6 m. vaikams ir suaugusiems. Vieno pakelio miltelius reikia ištirpdyti šiltame vandenyje ir gaunasi labai skani ”arbatėlė”.

Kadangi viską vartojame tik porą dienų, pagerėjimo nepastebėjome. Nors gal nieko nevartojus jaustumėmes blogiau? Bet kokiu atveju tikiuosi, kad Moss produktai padės mums greičiau pasveikti ir ateityte mažiau sirgti :)