Inesa: Su tavim, mielasis, sunkus gimdymas tapo lengvesnis

Inesa: Su tavim, mielasis, sunkus gimdymas tapo lengvesnis

21. Jan 2012, 08:00

Gimdymo terminas buvo gruodžio 1 d. Ilgai laukus išaušo ir ši - pirmoji žiemos diena, bet.... Kad ir kaip gali laukti, bet jei Dievulis yra numatęs savo datą, tai niekur ir nedingsi, tik tenka dar palaukti.

 

Mane prižiūrinti ginekologė jau buvo išrašiusi siuntimą į ligoninę, tam kartui, jei per savaitgalį nepagimdysiu. Jau maniau, kad per savaitgaliuką pačiai savo noru reikės važiuoti į "gimtadienių namučius", bet taip neatsitiko. 

 

Labai vargino laukimas. It ant adatų. Pasirodo sąrėmiukas ir galvoji, gal jau jau... Po kiek laiko viskas nuslūgsta. Vėl lauki..Taigi, gruodžio 5 d. ryte atsiguliau į Nėštumo patalogijos skyrių. Tada taip ramu pasidarė, nes žinau, kad bet kada bus suteikta pagalba. Na ir ką....

 

Gruodžio 7-osios naktį (03.10) pasirodė "kamštis" (gleivių kamštis - tai tirštos baltos išskyros su kraujo priemaiša), o po jo ir stipresni sąrėmiai kas 15-20 min. Sąrėmiai vis tapo dažnesni ir stipresni. Po nuodugnios apžiūros akušerė-ginekologė D.Ligeikienė išleido mane į akušerijos skyrių gimdymui. 

 

8.50 - aš jau gimdykloje. Pasikviečiau savo vyrą į pagalbą, kuris su manimi išbuvo nuo A iki Z.  16.51 - pagaliau mes sulaukėme savo dukrytės, Patricijos, gimtadienio. Dukrytė gimė 3.355 kg. ir 50 cm. Sveika ir stipri mergaitė, kuri tik gimusi jau kėlė galvytę. 

 

Dukrytės gimimas - pats nuostabiausias jausmas, kad ir aš sugebėjau pati, pagimdyti šį stebuklėlį. "Aš, po ilgo laukimo ir didelių skausmų, tapau MAMA!"  Gimdymas buvo sunkus. Gal būtų buvę, kiek lengviau, jei viskas būtų ėjęsis greičiau.

 

NORIU PADĖKOTI SAVO VYRUI  UŽ DIDELĘ FIZINĘ IR MORALINĘ PAGALBĄ, KAD BUVO SU MANIMI VISO GIMDYMO METU!  SU TAVIMI, MIELASIS, SUNKUS GIMDYMAS TAPO LENGVESNIS! AČIŪ TAU IR UŽ TAI, KAD PADEDI PRIŽIŪRĖTI MŪSŲ "MAŽAJĄ"!

 

TU PATS NUOSTABIAUSIAS TĖTIS!  

 

Patricijos mama Inesa: noriu su jumis susipažinti

 

23. Jan 2012, 12:00

Svarbu, viskas baigesi laimingai 😉 O Inesos vyras - SAUNUOLIS!!! Is patirties zinau, kaip vyras gali padeti gimdyme, tad smagu, kad yra ir daugiau sauniu vyru, suprantanciu, kad vaikelio atejimas i si pasauli, ne vien moters reikalas 😀

21. Jan 2012, 09:43

🌷

rugpjutis rugpjutis 21. Jan 2012, 20:12

😀saunu