Goda Skačkauskaitė rinkdama vežimėlį sūnui tapo jų "eksperte"

Goda Skačkauskaitė rinkdama vežimėlį sūnui tapo jų "eksperte"

28. May 2015, 14:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Beveik prieš mėnesį, Motinos dieną, gegužės 3-iąją į pasaulį pasibeldė TV prodiuserės Godos Skačkauskaitės-Jokubaitienės ir jos vyro Andriaus Jokubaičio pirmagimis sūnus Jokūbas. Goda garsėja, kaip itin stilinga moteris, su kolege yra įkūrusi modelių agentūrą, todėl daiktus vaikučiui rinkosi itin atsakingai. Žinoma, vienas svarbiausių pirkinių - vežimėlis, todėl jam išsirinkti G.Skačkauskaitė skyrė itin daug dėmesio ir laiko. 

"Į vežimėlius pradėjau dairytis gal nuo 5 nėštumo mėnesio, pradėjau pastebėti juos gatvėje ir, žinoma, pirmiausia kreipiau dėmesį į tai – ar gražus. Tad pradžioje buvo vienintelis vertinimo kriterijus: gražu – negražu", - prisiminė Goda savo pasiruošimus netrukus po to, kai sužinojo, jog laukiasi. Kitas etapas, pažįstamas mums visoms, kai moteris į pagalbą pasitelkė jau patyrusias drauges. 

20150528150540-75940.jpg

"Kalbėjau su drauge, kuri turi du berniukus ir ji man pradėjo žerti rekomendacijas: su tokiu ir tokiu labai patogu keliauti, kito – didelis lopšys, trečias lengvas – tad patogu transportuoti, ketvirto geri ratai ir taip toliau. Tiesa, ji vardino ir įvairias firmas, aš jas rašiausi ant popieriuko, kad po to galėčiau internete pažiūrėti, kaip jie atrodo – bet nei vienos firmos neužsirašiau taisyklingai – man tai buvo visiškos naujovės", - juokėsi ji. Po šių rekomendacijų prodiuserė susikūrė kompiuteryje net atskirą failą, kuriame išsisaugodavo nuotraukas su jai gražiais ir patinkančiais vežimėliais bei jų pavadinimais. Ji net skyrė laiko ir pažiūrėjo šių vežimėlių gamintojų pateikiamus video filmukus, kuriuose pristatomos visos funkcijos. Tokiu būdu Goda susidėliojo savo prioritetus ir poreikius. Kas jai tapo svarbiausiai?

"Kadangi išsikraustėme arčiau gamtos į namą – buvo aktualu, kad ratai būtų gan dideli ir pritaikyti važinėtis nelygiais keliais. Taip pat labai svarbu pasidarė toks niuansas, kaip vežimėlio ratų sukimosi kampas – kad priekiniai ratukai apsisuktų 360 laipsnių kampu, nes mačiau, kaip mamos kankinasi prekybos centruose, kai reikia „išimti" posūkį! - vardino mama. - Žodžiu, vis dar stebėjau vežimėlius gatvėse ir jau daug daugiau nusimanydama apie juos – vertinau. Andrius net juokdavosi iš manęs: pamatom kokį vežimėlį ir jis klausia „koks čia?“ , tai aš jam iškart pasakydavau firmą, kainą ir visus pliusus – minusus.

Tad kai jau buvome apsisprendę kokio norime, pirmąkart apsilankėme, mano manymu, didžiausią pasiūla Lietuvoje turinčioj parduotuvėje „Kotryna“. Ten pagaliau gyvai galėjau pačiupinėti visus gatvėje ir internete matytus vežimėlius. Mano visus keliamus reikalavimus atitiko „Peg-Perego“ prekės ženklo vežimėlis, kuris iškart yra sukomplektuotas iš trijų dalių - lopšys, sportinukas ir automobilio kėdutė. Man buvo svarbu, kad viskas derėtų ir nereikėtų vėl sukti galvos norint perkelti sūnų iš lopšio į sportinį vežimą."

20150528085042-62106.jpg

Goda prisipažįsta, kad vienintelė su vyru kilusi diskusija šiuo klausimu - tik dėl vežimėlio spalvos. Kadangi jos aprangoje dažnai dominuoja ryškios spalvos, G.Skačkauskaitė išsirinko vežimėlį su raudonu akcentu.

"Grįžusi namo  parodžiau jo nuotrauką Andriui ir  jis iškart pasakė savo griežtą nuomonė: „Su raudona?? Berniukui?? Tai kaip man reikės važinėtis?? Tikrai – ne“. Štai šioje vietoje tėčio žodis buvo lemiamas, tad nuvykome dar kartą ir tiesiog išsirinkome kitą, abiems patinkančią spalvą",  - pasakojo Goda. O dabar Jokūbas mielai važinėjasi "Peg-Perego", kuris dažniausiai jam būna patogi lova miegui lauke.

20150528085025-41357.jpg