Gintarės blogas: Pirmasis svečių vizitas ir pirmoji fotosesija

27. May 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Pavargę po sūnelio negalavimo, pasiėmėme jį miegoti į savo lovą, kad būtų ramiau ir likusią nakties pusę pramiegojome ramiai, aišku, su šiek tiek baimės, kad galime sūnelį prispausti.

 

Bet kiek žinau, mamos to padaryti negali, dėl įgimto motinystės reflekso ar panašiai. Aišku, šis žinojimas nenuramino.

 

 

Nuo pirmųjų dienų labai stengiamės nepripratinti Jonuko miegoti tėvelių lovoje, tai turi būti išimtis, o ne taisyklė. Jei Jonukui tikrai negerai, labai neramus ar šiaip jam labai norisi tuo metu šilumos, tėvų lova visada bus pasiruošusi jį priimti, tačiau nenorime, kad tai taptų jo lova.

 

Kol kas sekasi neblogai, savo lovytėje sūnelis miega be jokių problemų, kaip minėjau ankstesniuose įrašuose, Jonukas tik kelis kartus miegojo mamos pašonėje. Tikėkimės, kad taip pat seksis ir toliau.

 

Gegužės 21 d. Po neramios nakties viskas vėl stojosi į vėžes. Jonukui jau 6 diena. Sūnelis valgo puikiai, nes šlapinasi tikrai daugiau nei 6 kartus į dieną. Mamos nuotaikos vis dar svyruoja, tačiau kažkaip tvarkausi.

 

Šiandien atvyksta pirmieji svečiai - labai gerų draugų pora Marta ir Martynas, labai norėdami kuo greičiau susipažinti su Jonuku ir jį pafotografuoti (Martynas yra fotografas).

 

Mes labai džiaugiamės pirmąja Jonuko fotosesija. Tikėkimės, kad kažkada džiaugsis ir Jonukas. Ačiū Martynui.

 

Skaityk naujagimio dienoraštį šimtą dienų, dalinkis patirtimi, skaityk ekspertų patarimus ir laimėk ypatingas Huggies Newborn sauskelnes su drėgmės indikatoriumi bei specialia iškirpte bambutei

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

27. May 2012, 20:15

Tikrai labai gražios nuotraukos... Ir nuostabi šeimyna 😀 Sėkmės jums ir toliau 😉

Krisliukas Krisliukas 27. May 2012, 11:22

labai šiltos nuotraukytės 😉

27. May 2012, 09:33

ir kuo daugiau tokiu foto darytu su profesionaliu fotoaparatu 😀 po kiek laiko buna laabai grazu ziureti i tokias ryskais ir grazias foto 😀