GERDA: Švelnioji vienuoliktoji Godytės savaitė

GERDA: Švelnioji vienuoliktoji Godytės savaitė

13. Feb 2014, 17:47 Gerda_M Gerda_M

Mano meilė. Mano turtas. Mano džiaugsmas. Mano saulė. Mano švelnumas. Mano minkštieji žandukai. Mano riesta nosytė. Mano jautrios pėdutės. Mano mažučiai delniukai. MANO DUKRYTĖ. Mano PASAULIS. 

Šią savaitę supratau, kad turiu tikrą LOBĮ. Kiek daug šeimų norėtų susilaukti mažylio, tačiau dėl tam tikrų priežasčių nepavyksta to padaryti... Kiek daug šeimų norėtų sūpuoti mažylę ir dėl to paaukotų beprotiškai daug... O mes turime šį turtą. Todėl esame turtingiausi! :) LAIMINGIAUSI :) 

Vienuoliktoji savaitė mūsų šeimai - ypatinga. Bet apie viską nuo pradžių. 
Vasario 11-ąją su vyru atšventėme medvilnines vestuvių metines - antrąsias. Pavakarieniavome itališko maisto restorane, tačiau vakarienės metu nė minutei negalėjome atsipalaiduoti - kiekvieną akimirką vis galvodavome, ką su šauniaisiais seneliais veikia Godutė. :) 
Šie metai buvo ypatingi - jie padovanojo mums GODYTĘ, apie kurią ir susirinkome čia pakalbėti :))

Taigi, prieš apžvelgiant 11-ąją savaitę, noriu paminėti vieną 10-osios savaitės akimirką. Mums ypač talkina atrastas gimnastikos kamuolys! Ant jo praleidžiu labai daug laiko migdant dukrytę. Paimu ją į rankas ir palengva judu ant kamuolio - taip nekamuoja nugaros skausmai, o ir mergytei patinka. Būdravimo metu jai patinka ir vartaliotis ant kamuoliuko :)

Taigi, 11-ąją savaitę šis kamuolys tapo pilnateisiu šeimos nariu, užimančiu svetainėje garbingą vietą. :) Jį pamilau ir aš, ir mano vyras :)

Šią savaitę pavadinau švelniąja. Šią savaitę Godytė man padovanojo ypatingą meilę ir šilumą. Ji  nenumaldomai šypsosi, vos tik mane pamato! Ji krykštauja, rodo liežuviuką, tobulai suraitoja lupytes į O raidelę ir mosikuodamasi rankytėmis bei kojytėmis šypsosi mamytei. 

Panašu, kad turėdami rėžimą, gyvename darniai ir ramiai. Valgome kas tris valandas dienomis. Pavalgiusi, mergytė gerą valandą pabūdrauja - klausosi muzikinių žaisliukų, apžiūrinėja namus, šypsosi, stebi aplinką, vėliau pusantros valandos pamiega, o nubudusi keliauja grožio procedūroms :) O po to vėl tas pats - niam niam ir t.t. :) 

Paskutinis dienos valgymas - apie 22 val. Po to laukia migdymas - sūpuojame tol, kol mažylė giliai įminga. Tada perkeliame ją į lovelę saldiems sapneliams. Nakties miegas paprastai trunka iki 6 val. ryto. :) O po to dar 3-4 valandom Godytė keliauja į sapnelių karalystę. 

Taigi... Štai tokia ta mūsų vienuoliktoji savaitė. Ją išgyvenome su šypsenomis, ramybe, džiugesiu. Ašarėlių mažiau - džiaugsmo daugiau! Mano mergytė - švelniausia būtytė ŽEMĖJE. 

Tikiuosi, kad ateinanti savaitė mums padovanos dar daugiau GERŲ emocijų :) 

BUČKIS, mamkos! 

20140213180317-92110.jpg

14. Feb 2014, 09:07

nu tai šauni panelė auga ir miega ir sportuoja😀👍 pasisekė mamytei