GERDA: Beprotiškai laiminga aštuntoji Godytės savaitė

GERDA: Beprotiškai laiminga aštuntoji Godytės savaitė

24. Jan 2014, 18:28 Gerda_M Gerda_M

Ši savaitė buvo ypatinga. Įspūdinga. Džiaugsminga. Smagi! Juk kiekvieną dieną nuo pat ryto pas mus atvažiuodavo Godytės močiutė - mano mama!!! 

Ta proga prisiminiau net eilėraštį: 
"Močiutė - tai pasakos ilgos,
Raudonos uogelės ant smilgos,
Močiutė - mamytės mama,
Močiutė - namų šiluma."

ODĖ MAMAI 

Mamukai, aš tave myliu! Už tai, kad esi su mumis, už tai, kad Godytę myli kaip savo dukrytę, už tai, kad leidi man atsikvėpti, už tai, kad pirma prišoki prie suspurdusios lėlytės. Už tai, kad rūpiniesi mumis, už tai, kad esu šalia ir už tai, kad esi mano brangiausioji!!!! :* Siunčiu kosminį skaičių bučkių - tiek, kiek tu šią savaitę padovanojai Godytei ir man :) :*

YPATINGA SAVAITĖ

O kalbant apie mano dukrelę - savaitė buvo puiki. Galbūt todėl, kad ji buvo labai moteriška? Mes, trys damos, kiekvieną dieną leisdavome puikiai. Močiutė grieždavo pirmu smuiku su Godyte, rūpinosi ja, žaisdavo, o aš tuo tarpu tvarkiau namus, rūpinausi buitimi ir maisto ruoša (apie tai - kiek vėliau).

SKRANDUKUI VALIO!

Godytės šią savaitę nebekamavo nei diegliukai, nei pilvo skausmeliai, mat nuo sekmadienio pakeitėme mišinuką ir šiuo metu maitinamės NAN1. Šį mišinėlį dukrytė priėmė puikiai, pagaliau ir sukietėję viduriukai susitvarkė, todėl nebeturime pampersinių problemų. :) Super!!!

ŠYPSENOS!

Šią savaitę mažylė dar daugiau krykštavo, dar daugiau leido pačių įvairiausių garselių, o daugiausiai laiko praleido besišypsodama. Godutė šypsosi nuolat. Ypač tada, kai mato ryškią šviesą, saulės spinduliukus arba savo pirmąjį pliušinį žaislą - šimtakojį. Su juo mažylė ypač gerai jaučiasi ir nuolat jam "mėto" šypsenėles.

SKARDINIS KIBIRĖLIS

Jei reikėtų išskirti iš šios savaitės kažką ypatingo, susijusio su Godyte, būtų labai sunku. Tyliai džiaugiuosi dėl ramaus dukrytės miego naktimis (nevalgiusi išmiega 5 valandas), mėgaujuosi jos krykštavimu ir nepaliauju stebėjusis, kaip godžiai ji kiekvieną kartą valgo savo porciją - kaskart atrodo, kad maistelį ragauja pirmą kartą, o tas garselis, kai pienelis "krenta" į skranduką - įspūdingas. Primena skysčio pylimą į tuščią skardinį kibirėlį :)))

JUOKINGAS "APČY"

Beje, buvo labai juokinga, kai mažylė labai norėjo čiaudėti, tačiau jai pavyko sulaikyti čiauduliuką, todėl tik papurtė galvytę ir nusišypsojo :)) sunku nupasakoti, tačiau akimirka buvo labai juokinga.

JEI VALGYTI, TAI TIK SVEIKAI!

Na o kalbant apie maisto ruošą, noriu pasigirti, kad jau visą savaitę nevalgau saldumynų ir batono! Nusprendžiau, kad pats laikas mesti svorį. Nuo kito mėnesio ketinu lankyti zumba šokius, o kol kas reguliuoju mitybą - lapinės salotos, troškiniai, vaisių salotos, ryžių trapučiai. Good Bye batonui, saldainiams ir sausainiams! :)

LYG NAUJAI GIMUSI

P.S. Apsilankiau pas savo ginekologę. Apžiūrėjusi patvirtino, jok man viskas gerai, gimda susitraukė, gimdos kaklelis taip pat tvarkingas :) Dabar galiu mėgautis maudynėmis vonioje :)) JĖGA! :)

Kol kas tiek! Linkėjimai! 

20140125112436-34461.jpg

25. Jan 2014, 18:21

Pozityvi savaitė visomis prasmėmis 😉 Man taip "nenuskilo", o gal neleidau, iki 9 mėn viskuo rūpinomės patys, bet dabar su antru, manau verčiau sutiksiu su siūloma pagalba ir aš 😃

pypse pypse 25. Jan 2014, 15:06

pas H irgi nėra luobelės.

25. Jan 2014, 01:10

Grazuolyte😀 ir laiminga su dviem mamytem😀
noreciau ir as tokia parama turet kasdien

Gerda_M Gerda_M 24. Jan 2014, 21:47

Man irgi buvo sake pasiruošti sukuot luobelės, bet dėkui dievui nereikėjo 😀) plaukučiais puikus, tfu tfu 😀

Gerda_M Gerda_M 24. Jan 2014, 21:28 pypse

Taip taip 😉)) ne tik maudynemis 😀)) o dėl mamos - kiekviena yra verta pačiu gražiausiu žodžiu 😀
Kas dėl pirstinaiciu - merrgytes rankutes skraido kaip vėjo maluneliai, todėl apsisaugom su pirstinaitem, ypač aktyviuoju laikotarpiu 😀

Gerda_M Gerda_M 24. Jan 2014, 21:24 Mama Vaida

Che che 😀 pas mus plaukučiais nenuslinko 😀)) tokie nuo pat gimimo 😀

pypse pypse 24. Jan 2014, 20:46

čia nuotraukytė atitinkanti savaites? naudojat pirštinytes ?

pypse pypse 24. Jan 2014, 20:45

p.s. dabargali mėgautis ir dar kai kuo😀)

pozityvumo ir užsispyrimo good bye tema

o tai, ką parašei savo mamytei... aš sužavėta. labai norėsiu akd užaugę mano berniūkščiai taip meilę reikštų ir man. ak😀